weddenbonus nieuws

PSV – Zwolle: Eindhoven verder aan de leiding van de Eredivisie?

In Nederland staat PSV nog altijd aan de leiding van de Eredivisie met 67 punten. Tegenstander Zwolle heeft met 32 punten niet eens de helft. Ajax volgt op nog maar 2 punten van de leider. Opnieuw puntenverlies, en de leiding zou wel eens weg kunnen zijn. Zwolle daarentegen voelt de hete adem van Den Haag en Sittard. Beide ploegen willen dus hun positie houden en hebben behoefte aan 3 punten. Veel is nog mogelijk in de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. En dat is ook het geval voor jouw weddenschappen bij bookmaker Bet90. Daar wachten er 50% tot € 100 bookmaker bonus voor je eerste storting. En een groot aanbod aan weddenschappen op de Eredivisie met top odds.
 

Eredivisie quoteringen PSV – Zwolle bij Bet90 online

Meer dan 130 verschillende weddenschappen zijn nu beschikhaar voor deze wedstrijd uit de Eredivisie. Daarbij is leider PSV, dat ook nog thuis speelt, uiteraard de favoriet. Op dit moment wacht er een quotering van 1.19 voor winst van PSV. Voor een gelijkspel ligt de notering al bij 6.45. Wint Zwolle als outsider, dan liggen de odds zelfs bij 13.75. Plaats bijvoorbeeld je Bet90 weddenschap op de doelpuntenmakers:
 

Odds PSV - Zwolle in de Eredivisie bij bookmaker Bet90 online
© Bet90

 

  • Scoort geen enkele speler, dan ligt de quotering bij 17.25
  • Voor het eerste doelpunt door de Jong zijn de odds 3.75
  • Als Hirving Lozano eerst scoort ligt de notering bij 4.00

 

50% Bet90 bonus: Tot € 100 voor je storting

Bij de bookmaker wachten er nu tot € 100 voor de eerste storting. Heb je nog nooit gestort bij Bet90? Dan heb je hier de stappen naar je bonus. Klik op onze link naar de site van de aanbieder. Ga daarna naar ‘join now’ en maak je een account bij Bet90 aan. Gebruik de bonuscode WSP100 bij het openen van je weddenschap account. Nu is het tijd voor de eerste storting. Het bedrag van je storting moet minstens € 10 zijn om een bonus te ontvangen.
 
Die bonus wordt je aangeboden met 50% tot €100. Stort je dus € 100, dan ontvang je € 50 als bonus. Met € 200 als stortingbedrag ontvang je de maximum bonus van € 100. Deze moet worden ingezet tegen odds van minstens 1.80. Binnen de 90 dagen moet je de bonus vrijspelen. Zowel het stortingbedrag als de bonus moeten in die tijd elk 5 keer worden gespeeld. Maak dus nu je account bij een van de beste bookmakers aan. Binnen enkele stappen kun je zo je bonus van 50% tot € 100 ontvangen. Wed nu op de Eredivisie en PSV – Zwolle bij Bet90!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Play-Offs: Wed op Gent - Standard in de Jupiler Pro League
volgend artikel
Topduel Bundesliga tussen Bayern en Dortmund met € 5 gratis