weddenbonus nieuws

Promotie / Degradatie Play Offs: Win 3x zoveel bij 888Sport!

Op vrijdag 13/5 stromen de Eredivisie ploegen in de Promotie / Degradatie Play Offs en stijgt de spanning naar een hoogtepunt. Jij maakt de spanning nog groter met een weddenschap! Plaats je weddenschap bij 888Sport en je maakt ook de winst groter. De winst uit je eerste weddenschap wordt namelijk verdrievoudigd! Lees nu meer over deze actie en de Play Offs!

 

888Sport Winstverdrievoudiging op je eerste weddenschap!

Een aanmelding met de 888Sport Bonus levert je direct een winstverdrievoudiging op je eerste weddenschap. Plaats een bet met een inzet van € 5 – € 10 en naast de reguliere winst ontvang je nogmaals 2x je winst extra. Dit in de vorm van Free Bets (Gratis Weddenschappen). Je kunt deze Free Bets binnen 7 dagen opnieuw inzetten op weddenschappen en quoteringen naar keuze en alle winst is zonder verdere voorwaarden voor jou! Wedden met iDeal is mogelijk en het wedaanbod is enorm. Je kunt de winstverdrievoudiging gebruiken voor alle weddenschappen naar wens, waarbij de Promotie / Degradatie Play Offs een goede optie zijn. Aanmelden kan direct via onderstaande button. Meer over de Play Offs lees je verder in dit artikel.

 

888Sport Bonus © 888Sport

 

Overleven de Eredivisie Ploegen hun 1e ronde?

MVV en Almere kwalificeerden zich door Volendam en Emmen uit te schakelen voor de 2e ronde van de Play Offs. Hierin treft MVV De Graafschap en Almere City neemt het op tegen Willem II. Daarnaast spelen Eindhoven en NAC tegen elkaar en treft Go Ahead Eagles het Limburgse VVV Venlo. De winnaars uit het tweeluik mogen het in ronde 3 tegen elkaar opnemen voor een plek in de Eredivisie.

 

Veel ogen zullen gericht zijn op MVV en Almere City. Zij kunnen de Eredivisie Ploegen De Graafschap en Willem II uitschakelen. De Graafschap kent een goede vorm en de duels tegen eerste divisionist MVV mogen normaliter geen problemen voor hun opleveren. Almere City daarentegen kan het Eredivisie ploeg Willem II wel eens zeer lastig maken. De ploeg is in vorm en kent een ongekend sterke reeks na de winterstop. Van haar laatste 18 duels wist het er 13 te winnen. Willem II imponeert al maandenlang niet. Almere City zien wij dan ook als outsider voor de volgende ronde en mogelijke winnaar van het thuisduel tegen Willem II.

 

Wint Almere City van Willem II? Win € 72 met € 10 bij 888Sport!

Een winstpartij van Almere City thuis tegen Willem II op vrijdagavond 20.45u heeft een quotering van 3.40. Een inzet van € 10 levert je daarmee € 24 winst op. 888Sport verdriedubbelt deze winst echter wat voor jou een winst van € 72! De kans is zeer zeker aanwezig dat Almere City wint en omgerekend een quotering van 7.2 heeft dan ook heel erg veel waarde. Registreer je dan ook nu via onderstaande claim de bonus banner bij 888Sport, plaats je weddenschap op Almere of een ander duel en ontvang 3x je winst!

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
De Boer trainer Everton? Win € 25 + € 25 BetVictor FreeBet!
volgend artikel
Vul gratis jouw Tipico EK 2016 Pool in en win tot € 15.000!