weddenbonus nieuws

Polen – Portugal: Verhoogde Odds voor nieuwe Bet90 klanten!

Ben je nog geen klant bij Bet90 en woonachtig in Nederland? Als je je nu aanmeldt wed je speciaal via weddenbonus.com met hoge quoteringen op het duel tussen Polen en Portugal. Winst voor Portugal, Zweden en Schotland levert je een verhoogde quotering op. Bovendien kan je ook genieten van de 100% tot € 100 welkomstbonus van Bet90. Wij leggen je exact uit hoe je kunt profiteren en blikken vooruit op dit duel.

 

Hoe profiteer ik van de verhoogde Bet90 odds?

  • Meld je aan bij Bet90 via onderstaande button.
  • Log in op je account en plaats een weddenschap via de Profit Boost.
  • De odds zijn 6.10 ipv 5.68 voor winst Portugal, Zweden en Schotland.
  • De opbrengst is winst en wordt op je account gestort.

 

Portugal Polen wedden

© Bet90

 

Nieuw bij Bet90 : 100% tot € 100

Nieuwe Nederlandse wedders bij Bet90 hebben recht op een Bet90 bonus van 100% tot € 100. Bij de registratie van je account dien je de code WSP100 te gebruiken. Als je dan overgaat tot een storting, zal je merken dat je nogmaals hetzelfde bedrag ontvangt als bonus tot maximaal 100 euro. Deze bonus ontvang je niet onmiddellijk, want je dient eerst de storting in te zetten en dit op odds van 1.80 of meer. Hierna ontvang je pas die bonus. Storten via iDeal werkt niet, maar dit kan wel via een overschrijving, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of Paysafecard. Een uitbetaling kan, maar pas nadat je de storting en bonus vijfmaal hebt ingezet.

 

Voorbeschouwing Portugal Polen

Volgens de bookmakers is het reeds geplaatste Portugal de grote favoriet om thuis tegen Polen te winnen. Portugal ontvangt een notering van 1.62, terwijl Polen 5.95 ontvangt. Een gelijkspel krijgt dan weer 3.60. Portugal is al geplaatst voor de finale ronde in deze Nations League en er wordt gevreesd dat Portugal zijn vaste waarden laat rusten en nieuwe kansen zal geven aan anderen. Polen van zijn kant wil graag een match winnen of toch tenminste gelijk spelen. Nu hebben ze een punt uit drie wedstrijden, Italië heeft er vijf en Portugal zeven. Bet90 heeft verhoogde noteringen voor de drie wedstrijden die vandaag gespeeld worden in deze Nations League. Ze hebben enkel de thuisspelende ploegen in deze notering opgenomen en dit zijn Portugal, Zweden en Schotland. Als je op winst voor hun gokt, dan krijg je een notering van 6.10 ipv 5.68 en de kans is groot dat deze weddenschap uitkomt, want de tegenstander heten respectievelijk Polen, Rusland en Israël. Waag ook je kans met deze verhoogde odds of pak de welkomstbonus en plaats je weddenschap op een event naar keuze.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Special: € 15 Gratis en 100% tot € 150 aan Welkomstbonus!
volgend artikel
Tottenham Hotspur Chelsea Gokken 200% tot € 100