weddenbonus nieuws

Man U @ 8.0 – Leicester & Arsenal @ 9.0 – Chelsea @ 12.0

Nederlander en nog geen klant bij 888Sport? Dan is deze zaterdag hét moment om je aan te melden. Je kunt nu namelijk je eerste weddenschap plaatsen met verhoogde quoteringen op het duel Manchester United – Leicester City of Arsenal – Chelsea. Wij blikken voor jou vooruit op beide duels en leggen je uit hoe jij wedt met de verhoogde quoteringen.

 

Hoe wed ik met de verhoogde quoteringen?

  • Meld je onderstaand aan via de bonus banner behorend bij jouw gekozen duel.
  • Plaats een € 10 pre-match weddenschap op de oorspronkelijke quoteringen.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quotering om in de verhoogde quotering.
  • Extra winst wordt uitbetaald in Free Bets. Benut deze binnen 7 dagen en win meer!

 

Keuze 1: Man U. @ 8.00 tegen Leicester City

Na opeenvolgende nederlagen tegen Manchester City thuis, Watford uit en Feyenoord uit klonk er flinke kritiek op Mourinho en het spel van United. Na een vlekkeloze start met 9 uit 3 lijkt de Manchester Machine een beetje te haperen. Midweeks werd er wel van Northampton met 1-3 gewonnen in de EFL Cup. Stuntploeg Leicester kent een wisselvallige start met 7 punten uit 5 duels. Op vreemde bodem wil het dit seizoen in ieder geval in de competitie nog niet vlotten. Komt hier tegen Man. U verandering in of is ook United te sterk? Winst Man. U levert je in ieder geval door de 888Sport Bonus een 8.0 odd. Zeker de moeite waard!

 

Manchester United Leicester City Wedden © 888Sport

 

Keuze 2: Arsenal @ 9.00 tegen Chelsea @ 12.00

Het Londens treffen tussen de nummer 4 en 5 belooft op voorhand een interessant duel te worden. Beide ploegen wensen dit jaar voor de titel te strijden en lijken qua kwaliteit van de selectie aan elkaar gewaagd. Dit blijkt ook uit het feit dat beide ploegen tot dusverre 10 punten behaalden uit 5 competitieduels. De bookmaker geven Arsenal de beste papieren vanwege het thuisvoordeel maar veel zal ook afhangen van wie er spelen. Welbeck en Mertesacker zijn bij Arsenal sowieso afwezig terwijl Ramsey en Giroud twijfelgevallen zijn. Chelsea kan op Zouma na in haar sterktste opstelling aantreden. Wij zien Chelsea wel stunten bij Arsenal, wat denk jij? Er wacht hoe dan ook een mooie odd op jou!

 

Arsenal Chelsea Wedden © 888Sport

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Dit Weekend: € 5 Gratis bij elke Jupiler Pro League Bet!
volgend artikel
Wed €10 op CL en ontvang €20 Free Bet cadeau + je winst!