weddenbonus nieuws

Grand Prix Oostenrijk en Big Bet World Actie!

Big Bet World is toegankelijk voor spelers uit Nederland en België. Geniet mee van de Grand Prix Oostenrijk Formule 1 en gok op winst voor je favoriet. Big Bet World maakt het allemaal nog wat spannender, want bovenop je storting ontvang je ook nog eens een bonus van 100% tot 100 euro. We vertellen je hieronder wat je moet doen om deze bonus te verkrijgen en wie de favorieten zijn voor deze Grand Prix.

Storten met zeer aantrekkelijke 100% tot € 100 BigBetWorld Bonus!

  • Klik op een van de Big Bet World banners op deze website en schrijf je in.
  • Maak een nieuw Big Bet World spelers account aan.
  • Maak een minimale storting van € 10(+) met bijv. Visa of Mastercard.
  • Contacteer de live chat of stuur een email naar Big Bet World.
  • De Big Bet World support zal je 100% bonus toevoegen tot maximaal 100 euro.
  • Je zal driemaal je bonus en driemaal je stortingsbedrag moeten rondspelen.
  • De minimale quotering van de weddenschappen is 2.00
  • Je hebt hiervoor 90 dagen de tijd.

Deze Big Bet World Bonus is een goede bonus en heel veel wedders kunnen deze bonus rondspelen. Er is voldoende tijd om deze bonus vrij te spelen en driemaal de bonus plus het gestorte bedrag rondspelen valt goed mee. Big Bet World staat ook hoog in Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers België.

 

Wedden op Grand Prix Oostenrijk
© Big Bet World

 

Voorbeschouwing op GP Oostenrijk

De negende Grand Prix van 2017 wordt gereden in Oostenrijk. Na een incidentrijke wedstrijd in Bakoe, met winst voor Ricciardo, is het opnieuw aan de tenoren om vol voor winst te rijden. Vettel krijgt geen extra straf voor zijn rijgedrag in Bakoe, en kan dus de strijd weer aangaan met Hamilton. Hamilton wordt door bookmaker Big Bet World naar voren gebracht als de grote favoriet met een notering van 1.75. Vettel daarentegen krijgt een quotering van 3.15. Bottas sluit de top drie met een notering van 5.25. Verstappen heeft een notering van 20.00 en Vandoorne zelf een odd van 1000. We verwachten dat Hamilton, net zoals verleden jaar, de overwinning pakt in deze Grand Prix.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wimbledon Wedden - Win een Jaguar en meer bij 1xBet!
volgend artikel
Belgische SuperCup Wedden - Speel € 10 en krijg € 10 Gratis!