weddenbonus nieuws

Wed nu € 10 op EL en ontvang € 10 gratis van Circus!

Circus staat bekend om haar vele promoties voor wedders uit Nederland en België en bewijst dit opnieuw. Een € 10 weddenschap op de Europa League kwalificatie vanavond levert je direct een € 10 gratis weddenschap op! Dit voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Nieuw bij Circus? Dan wed je ook nog eens met € 315 aan welkomstbonus! Een ongekend actie.
 

Hoe ontvang ik mijn € 10 gratis weddenschap?

  • Meld je aan via een van de bonus banners bij Circus of log in.
  • Plaats een € 10(+) bet op Europa League duel(s) naar keuze.
  • Vink op het wedformulier bij plaatsing bet groene vak aan.
  • Je ontvangt nu direct een € 10 gratis weddenschap van Circus.
  • Gebruik je gratis weddenschap binnen 7 dagen op bet naar keuze.

 

Kwalificatie Europa League Wedden © Circus.be

 

Nieuw bij Circus? Maar liefst € 315 bonus wacht op jou!

Als Nederlandse of Belgische wedder moet je eigenlijk een account bij Circus.be hebben. Sowieso door de vele promoties maar met name ook door de Circus.be Bonus voor nieuwe klanten. Een stortingsbonus van 100% tot € 250, een eerste weddenschap waarbij je winst verdubbeld wordt of je inzet terug wordt betaald tot € 50 en € 15 gratis bonus door de Circus.be Mobiel Bonus als je bij aanmelding je mobiele nummer invult en de Circus app downloadt. Mobiel Wedden was nog nooit zo interessant! Wat daarnaast zo interessant is aan de Circus.be Welkomstbonus zijn de bonus voorwaarden. Slechts 3x inzetten op 2.21+ odds volstaat voor het vrijspelen van je bonussen. Ook speel je je bonus vrij door 6x in te zetten op 1.81-2.20 odds, 10x op 1.40-1.80 odds of een combinatie van 3 voorgenoemde!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Kwalificatie Ajax - 3.55 odd i.p.v. 1.85 bij 888Sport!
volgend artikel
Start Eredivisie Goed - Start met € 100 Risicovrije Bet!