weddenbonus nieuws

Topduel Bundesliga tussen Bayern en Dortmund met € 5 gratis

Bayern tegen Dortmund is de kraker van de Bundesliga. Dortmund heeft al flink wat van zijn voorsprong op Bayern verloren. Op dit moment ligt de ploeg nog met 2 punten aan de leiding. Daarbij heeft de BVB in de laatste 5 wedstrijden 12 punten gehaald. Met 13 op 15 doet Bayern zelfs nog een beetje beter. Twee absolute topploegen in een goede vorm spelen dus tegen elkaar. Dortmund zal het zonder verdedigers Diallo, Hakimi en waarschijnlijk ook Piszczek moeten doen. Daarnaast staat ook achter aanvallers Pulisic en Philipp en vraagteken. Voor Bayern ziet dat er beter uit, enkel Davies en Robben zijn zeker niet beschikbaar. Bij een van de beste bet sites zijn er vele weddenschappen beschikbaar voor de match.
 
Bayern heeft thuisvoordeel en is deze week ook in de beker doorgestoten. Als favoriet is er een quotering van 1.54 voor winst van de thuisploeg. Dortmund is in dit geval duidelijk de outsider. Bij b-Bets zijn er odds van 5.60 voor winst van de outsider. Wint geen van beide ploegen, dan wacht er een notering van 4.70. Er wordt wel verwacht dat beide ploegen scoren – voor dat scenario is er een notering van 1.56. Gebeurt dit niet, dan wacht er een quotering van 2.45.
 

Welkomstbonus B-Bets: pak € 100 voor je storting

Nog geen klant bij deze bookmaker? Bij b-Bets zijn er tot € 100 te pakken voor je eerste storting. Indien je nog nooit een storting hebt geplaatst bij b-Bets, dan is het de beste tijd voor de wedstrijd tussen Bayern en Dortmund. Klik beneden op de button naar de homepage van de bookmaker. Klik je op ‘register’, dan kun je een account voor sportweddenschappen aanmaken. Ben je klaar met het openen van je account? Dan is het tijd voor je eerste storting. Minstens € 20 moet je storten om een exclusieve bonus van de bookmaker te ontvangen. Het percentage van de bonus is 100% van je storting. Maximaal kun je zo € 100 ontvangen.

  • Klik op onze link naar de site van bookmaker b-Bets
  • Open je account voor online sportweddenschappen
  • Stort € 10 of meer in je online account bij b-Bets
  • Ontvang 100% van je storting als bonusbedrag
  • Speel de bookie bonus binnen de 30 dagen vrij

 

Win € 5 extra met je aanmelding via onze site bij bookmaker b-Bets
© b-Bets

 
Nu wachten er nog de bonuscondities. Het bedrag van je storting en ook je bonus moeten elk 8 keer worden rondgespeeld. Dit moet je binnen de 30 dagen na je storting doen. Elk weddenschap dat bijdraagt tot de realisering van de bonuscondities moet worden geplaatst op selecties met minstens 3 uitkomsten. De minimale quotering voor deze weddenschappen ligt bij 1.80. Op dit moment zijn er ook nog € 5 als free bet voor je bij de bookmaker. Klik enkel op de button naar de bookmaker en maak je b-Bets account aan. Veel plezier met je weddenschappen op Bayern tegen Dortmund bij b-Bets!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
PSV - Zwolle: Eindhoven verder aan de leiding van de Eredivisie?
volgend artikel
Jupiler Pro League: Anderlecht - Antwerp - pak € 120