Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wed nu op Argentinië of Kroatië en pak wel 50x keer je inleg bij BetCity

Het Nederlands elftal is alweer thuis van het WK, maar Argentinië neemt het op tegen Kroatië om de WK finale te spelen. Denk jij dat Argentinië of Kroatië wint? Het wedden op een van deze twee clubs levert je bij Betcity gewoon € 50,00 op!

Wedden op winst van Kroatië tegen Argentinië voor 50 keer je inzet

De Kroaten zijn bezig aan een herhaling van het WK 2018, toen ze de finale wisten te bereiken. Die ging dan echter wel verloren, maar het toonde toch wel dat Kroatië als voetbalnatie is opgestaan. De Kroaten, met doelman  Dominik Livakovic voorop stuurden Brazilië naar huis en zijn nu op zoek naar een finaleplek. 

Als het lukt om Argentinië te verslaan, is dat niet alleen goed nieuws voor alle Argentijnen , maar ook voor jou. Tenminste, als je hebt ingezet met de Betcity welkomstbonus waarmee je 50x keer je inzet krijgt voor winst van Kroatië. Hiervoor dien je je als nieuwe speler aan te melden en minimaal € 20 te storten. Vervolgens kun je de odds boost claimen en € 1,00 storten op deze wedstrijd. Loopt deze weddenschap goed af? Dan win je dus € 50,00 bij Betcity.

Wint 50x je inzet voor winst Argentinië of Kroatiê bij Betcity
© Betcity – screenshot van 12-12-2022

Win ook € 50,00 winst als Argentinië van Kroatië wint

Net als op het WK 2014 schakelde Argentinië het Nederlands elftal uit. Het WK zit erop voor Nederland. Toch betekent dat niet data het wedden op WK 2022 voorbij is. Je kunt namelijk € 50,00 winnen als de Argentijnen ook Kroatië naar huis sturen. Een geweldige wedstrijd staat op het programma en met de Betcity odds boost, wordt die alleen maar beter.

De 50x je inzet voor winst van Argentinië, werkt hetzelfde als de bonus van 50x voor Kroatië. Je krijgt deze welkomstbonus dus alleen als nieuwe speler. Ook moet je 24 jaar of ouder zijn, dat geldt overigens voor alle bonussen bij de Nederlandse bookmakers. Na het aanmelden, claimen van je odds en maken van een eerste storting ben je zo goed als klaar. Je hoeft dan alleen nog de maximum inzet van € 1,00 te plaatsen op Argentinië verslaat Kroatië. Komt die voorspelling vervolgens uit, dan staat de winst direct na de wedstrijd in je account.

Een gratis weddenschap van € 20,00 bij Argentinië – Kroatië

NIet alleen als nieuwe speler kun je een goede bonus pakken om te wedden op het WK. Je kunt namelijk ook € 5,00 of meer inzetten op één van de twee halve finales. Daarmee kun je een gratis weddenschap tot wel € 20,00 pakken. Je kiest dus zelf uit of je gaat wedden op Argentinië – Kroatië of Frankrijk – Marokko! ZO is er dus voor iedereen wel een mooie WK bonus te vinden bij Betcity.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win € 100 als Marokko van Frankrijk wint!
volgend artikel
Win € 50,00 bij een doelpunt van Marokko tegen Frankrijk