Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Win € 100 als Marokko van Frankrijk wint!

Marokko is bezig aan een geweldig WK en staat als eerste Afrikaanse land in de halve finale van het WK. Om dat te vieren, kun je bij Betcity maar liefst € 100 winnen als je juist voorspelt dat Marokko Frankrijk verslaat.

50 keer je inzet als Frankrijk wint!

Nee dit is geen fout, behalve de 100x bij winst Marokko, kun je ook kiezen voor winst van Frankrijk waar je vijftig keer je inzet oftewel € 50,00 mee kunt winnen. Frankrijk is de grote favoriet maar met deze Betcity welkomstbonus kun je dus ook bij een Franse overwinning flink winnen. Het principe is heel simpel: je meldt je aan als nieuwe speler via de knop op deze pagina. Let er wel even op dat deze bonus alleen geldig is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. 

Na het aanmelden kun je bij het maken van je eerste storting de odds boost selecteren. Klik hier dan ook op Frankrijk wint van Marokko met een odd van 50.00. Je kunt een maximum inzet plaatsen van € 1,00 en daarbij dus in totaal € 50,00 winnen! Kom jouw weddenschap uit? Dan staat je winst direct na de wedstrijd in je account. 

Win 100x je inzet bij Frankrijk - Marokko
© Betcity – screenshot van 12-12-2022

Bij Betcity win je € 100 als Marokko Frankrijk verslaat

Denk jij dat Marokko Frankrijk kan verslaan? Dan wordt wedden op het WK met deze bonus wel heel erg geweldig. Je kunt namelijk 100 keer je inzet winnen bij deze bookmaker! Ook hier geldt weer dat je je eerst dient aan te melden via een van de speciale links in dit artikel. De volgende stappen zijn exact hetzelfde als hierboven. Je registreert, claimt de bonus “Marokko wint van Frankrijk”, stort minimaal € 20,00. Dan hoef je alleen nog maar één euro in te zetten op winst van Marokko met de Betcity odds boost en that’s it.

Wint Marokko vervolgens van Frankrijk, dan zie je dat die ene euro je € 100 euro heeft opgeleverd. Zo makkelijk is het eigenlijk. Het enige waar je rekening mee dient te houden, is dat je eerst je gestorte bedrag volledig in dient te zetten. Hierna kun je een uitbetaling aanvragen. Een prima welkomstbonus, bij een geweldige WK wedstrijd.

Wed € 5,00 op de halve finale en krijg een freebet tot € 20,00

Behalve de welkomstbonus zijn er ook nog andere bonussen te vinden. Betcity, dat van alle Nederlandse bookmakers, toch wel het meest bekend is om haar bonussen, heeft een mooie promotie voor spelers die hier al eens vaker hebben ingezet.

Je komt dan namelijk niet in aanmerking voor een welkomstbonus, maar door minimaal € 5,00 te wedden op een van de twee WK halve finales, kun je een free bet pakken tot wel € 20,00. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om te wedden op de WK finale of een andere weddenschap naar keuze.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Scoort Nederland tegen Argentinië? Dan win je € 50,00 bij Jack’s Casino!
volgend artikel
Wed nu op Argentinië of Kroatië en pak wel 50x keer je inleg bij BetCity