Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedden op Ajax – AZ: odds kraker in Eredivisie

De volgende kraker in Nederland staat op het programma: Ajax en AZ nemen het tegen elkaar op in de Eredivisie. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om de derde plaats, die recht geeft op directe plaatsing voor de Europa League. Ajax heeft 62 punten en AZ 60, dus bij winst van de Alkmaarders hebben zij de beste kaarten voor een direct ticket. Met een mooie actie bij bookmakers Nederland wordt de wedstrijd nog spannender en kun je zelfs geld winnen.

BetCity heeft een aantrekkelijk welkomstaanbod voor nieuwe spelers die geïnteresseerd zijn in sportweddenschappen: de Betcity welkomstbonus. Om te profiteren van dit aanbod, moet je allereerst een account aanmaken op de BetCity-website en minstens €10 storten met iDeal op je account, omdat BetCity een van de weinige bookmakers is die iDeal accepteert. Nadat je deze storting hebt gedaan, moet je het bedrag inzetten op een weddenschap met een gecombineerde quotering van minstens 1.50. Zodra je dit hebt gedaan, zal BetCity je account crediteren met vijf gratis weddenschappen van elk €10, die je kunt gebruiken voor verschillende soorten weddenschappen:

  • één voor BetBuilders
  • één voor live weddenschappen
  • één voor prematch weddenschappen
  • één voor tennis
  • één die je vrij kunt inzetten

Quoteringen Ajax – AZ: gokken op goals en winnaar

Hoewel Ajax op dit moment nog derde staat, heeft AZ het momentum. De Alkmaarders staan in de halve finale van de Conference League en de Amsterdammers zijn al lang uitgeschakeld in Europa. Ook verloor de ploeg van John Heitinga binnen 8 dagen 2 keer van PSV. Niet erg lekker voor de mentale gesteldheid van de spelers van Ajax. Toch zijn de odds, bekeken door weddenbonus, ruim in het voordeel van Ajax. Een kans dus voor jou als speler om te cashen bij winst van AZ.

Toch is het voor AZ een begin van een periode vol belangrijke wedstrijden. Zowel nationaal als internationaal. Daags na de clash met Ajax op zaterdag om 21:00 uur, komt het in actie tegen West Ham United en strijdt het voor een plek in de finale van de Conference League. Een week later volgt de return en op de laatste speeldag van de Eredivisie wacht de huidige nummer 2 PSV. Grote kans dus dat de ploeg van Pascal Jansen ergens een steekje laat vallen en Ajax toch nog de kans biedt om de derde plek te behouden.  

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wie wint Madrid Open?  Wed met extra's!
volgend artikel
Gokken op Newcastle United – Arsenal: odds Premier League