Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wie wint Madrid Open?  Wed met extra’s!

Madrid Open is in volle gang. Het graveltoernooi is en klassieker in het tennisseizoen en ontbreekt dus ook dit seizoen niet als mooie voorbereiding op Roland Garros over een paar weken in Parijs. Als je zit te kijken en je denkt; dit kan geen gravel zijn. Het is het echt, maar de toernooileiding heeft expres gekozen voor blauw gravel. Op die manier is de gele bal beter te zien voor het publiek en de spelers. Om het toernooi nog leuker te maken, hebben wij een paar acties op een rij gezet die je helpen bij wedden op tennis.

Bij Jack’s heb je nu als speler recht op een €10 free bet, als je minstens 5 combinatieweddenschappen zet. Eerst activeer je de bonus in je account. Vervolgens let je erop dat je minimaal €10 inzet op totale odds van 3.0. Een combinatieweddenschap is in dit geval een weddenschap die verschillende bets heeft op verschillende evementen. Een odds builder is dus niet geldig. Weddenschappen met een free bet, odds boost of profit boost tellen niet mee. Ook moet je 24 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. Je kunt meedoen tot het einde van het toernooi, op 7 mei.

Gokken op Madrid Open: sterren op gravel

Daar blijft het niet bij, want je kunt ook profiteren van andere acties bij bet sites Nederland. De profit boost bij Jack’s is geldig bij Madrid Open. Stort een bedrag van minimaal €25 en krijg tot wel 6 profit boosts van 15% op je account gestort. Daarmee kun je dus tot 15% extra winst maken op een bet naar keuze. We zetten kort voor je op een rij bij welke bedragen je welke profit boosts krijgt.

StortingsbedragBonus
€25 – €49,9922 profit boosts van 10% (1x live, 1x pre game)
€50-€99,994 profit boosts van 10% (2x live, 2x pre game)
€100 of meer6 profit boosts van 15% (3x live, 3x pre game)

Houd er wel rekening mee dat je het gestorte bedrag minimaal één keer moet inzetten. Deze actie loopt tot 7 mei. Wees er dus snel bij!

Als nieuwe speler heb je nog meer geluk. Als je nog geen account hebt bij Jack’s en je ouder bent dan 24 jaar, kun je profiteren van een aantrekkelijke welkomstbonus. Wanneer je een account aanmaakt en minimaal €20 stort, ontvang je free bets ter waarde van maximaal €50.

Schakel dus in bij het ATP Masters 1000-serie in Madrid. Zie de beste spelers in actie en profiteer van mooie acties, zoals de Jack’s odds bonus. Grote namen wonnen hier al vaker, denk aan Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic, Serena Williams, Maria Sharapova en Simona Halep.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Formule 1 Azerbeidzjan: odds winst Verstappen Baku
volgend artikel
Wedden op Ajax – AZ: odds kraker in Eredivisie