Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Gokken op Formule 1 Azerbeidzjan: odds winst Verstappen Baku

De Formule 1 keert na vier weken pauze terug op je beeldscherm. De coureurs strijken neer in Baku, te Azerbeidzjan. Daar ligt het Baku City Circuit klaar voor favoriet Max Verstappen en de andere Nederlander: Nyck de Vries. Je hoeft er geen wekker voor te zetten, maar zorg er wel voor dat je geen plannen maakt om buitenshuis te gaan lunchen, want de race begint om 13:00 Nederlandse tijd. Om dit weekend extra spannend te maken, kun je mooi cashen bij de Formule 1 bookmakers.

Wil je als nieuwe speler profiteren van €50 aan gratis weddenschappen bij TOTO? Dan is nu het moment om je aan te melden! We hebben voor jou uitgezocht hoe je gemakkelijk de TOTO bonus kunt bemachtigen en waar je op moet letten. Hieronder vind je de stappen op een rij:

  1. Registreer een account door een wachtwoord aan te maken.
  2. Activeer de bonus.
  3. Stort minimaal €10 met iDeal.
  4. Plaats een weddenschap van minimaal €10 op een odd van 1.50 of hoger.
  5. Na afloop van het evenement ontvang je €50 aan gratis weddenschappen.

Houd er wel rekening mee dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn en dat cashout en draw no bet niet meetellen. Daarnaast is de gratis weddenschap slechts 7 dagen geldig. Mis deze kans niet en meld je nu aan bij TOTO!

Speel je al? Dan kun je een gratis weddenschap van €5 claimen. Log in, Activeer deze promotie en zet €10 in op de Formule 1 op een quote van minimaal 1.50. Bij deze actie kun je meerdere bets combineren. De gratis weddenschap is een week geldig.

Inzetten op winst Max Verstappen bij Grand Prix Azerbeidzjan

Max Verstappen staat 15 punten voor op concurrent en ploeggenoot Sergio Pérez in het algemeen klassement. De Nederlander is ook dit weekend weer de favoriet voor de zege. Een nieuw element is de kwalificatie voor de sprintrace, die de vrije training van zaterdagochtend. De regerend wereldkampioen verwacht een pittig weekend: “Baku is een uitdagend stratencircuit met lange rechte stukken. Het is ook het eerste weekeinde met een sprintrace, dus dat zou wel eens voor wat chaos kunnen zorgen.” Belangrijke info om te onthouden als je wil winnen bij bet sites Nederland.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Ajax – PSV: strijd in KNVB Bekerfinale
volgend artikel
Wie wint Madrid Open?  Wed met extra's!