Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Gokken op Newcastle United – Arsenal: odds Premier League

#ad Newcastle United – Arsenal was jaren geleden een potje in de middenmoot van de Premier League, maar de tijden zijn veranderd. Beide ploegen staan nu stevig in de top 4 van een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Arsenal strijdt zelfs om het kampioenschap, al verloor het de afgelopen weken veel punten en staat de club uit Londen nu op de tweede plek. Dit wordt dus een duel om van te smullen. Het wordt nog beter door de bet365 welkomstbonus, want daardoor kun je cashen.

Bij Bet365 kun je als nieuwe speler nu profiteren van wedkredieten tot wel €100. Hoe doe je dat? We leggen het je stap voor stap uit:

  • Je registreert je en maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan.
  • Je moet vervolgens minimaal €5 storten op je account met behulp van iDeal.
  • Het bedrag dat je inzet, wordt automatisch omgezet in een free bet die je kunt gebruiken om te wedden.
  • Je kunt tot €100 aan free bets ontvangen als onderdeel van deze promotie.
  • Let er wel op dat je alleen kunt inzetten op odds van minimaal 1.20.
  • Je kunt de wedkredieten van Bet365 alleen uit laten betalen nadat je ze hebt ingezet op een evenement en odds van jouw keuze.

Wedden op Newcastle United – Arsenal: strijd om Champions League-plekken

Om die bookmaker bonus te verzilveren, wil je natuurlijk wel genoeg kennis hebben. Daarom praten we je in een korte voorbeschouwing snel bij over de verhoudingen tussen de teams. Arsenal heeft zich enigszins hersteld van een slechte periode in de competitie. Na drie gelijke spelen en een 4-1 verlies bij concurrent Manchester City, won de ploeg doordeweeks van Chelsea met 3-1. Die prestatie moet niet te hoog worden ingeschat, want Chelsea staat in de middenmoot en kent een slecht seizoen.

bet 365 nederland

Newcastle United verheugd zich al op Champions League-voetbal volgend seizoen. De club, die na flinke aankopen door de nieuwe eigenaar bovenin meedraait, staat nu derde en heeft nog te vrezen van Manchester United. De ploeg van Erik ten Hag staat momenteel vierde met twee punten minder. In de verdediging van Newcastle staat overigens een bekende naam; Nederlander Sven Botman speelt daar het hele seizoen al de sterren van de hemel. Goed om in je achterhoofd te houden als je profiteert van de welkomstbonus bij Bet365 Nederland.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Ajax – AZ: odds kraker in Eredivisie
volgend artikel
Wedden op F1 Miami: Verstappen en Perez favorieten