Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op F1 Miami: Verstappen en Perez favorieten

De Formule 1 heeft deze keer geen vrij weekend, want na de Grand Prix in Baku reist het circus direct door naar de Verenigde Staten. Dit weekend gaan de remmen los in Miami. Kan Max Verstappen, na de winst van Sergio Perez vorige week, de eerste plek veiligstellen? Mooie aanbiedingen bij de beste bookmakers Nederland maken er een nog mooier raceweekend van.

Bij Circus kunnen nieuwe spelers in Nederland profiteren van een welkomstaanbieding van tot wel €250 in de vorm van free bets. Het bedrag aan free bets is afhankelijk van het bedrag dat je stort. Bijvoorbeeld, als je €20 stort, ontvang je 2 free bets van elk €10. Als je €250 stort, ontvang je 25 free bets van elk €10. Het maximumbedrag aan free bets dat je kunt ontvangen is €250. Een paar voorbeelden:

  • Je eerste storting is €20, dan krijg je 2 free bets van €10
  • Je eerste storting is €250, dan krijg je 25 free bets van €10
  • Je eerste storting is €500, ook dan krijg je 25 free bets van €10

Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken, geld storten via bijvoorbeeld iDeal bij een van de iDeal bookmakers en een inzet plaatsen op een evenement naar keuze. Je ontvangt dan direct jouw free bets. Om voor deze actie in aanmerking te komen, moet je minimaal 24 jaar oud zijn, inzetten met een minimumbedrag van €20 en op een quotering van 1.60 of hoger inzetten. Het is niet mogelijk om de free bets te combineren met andere promoties. Profiteer dus snel van de aanbieding in de Circus app.

Odds Max Verstappen & Sergio Perez bij Grand Prix Miami

Max Verstappen hoort ook dit weekend tot de favorieten. Deze Grand Prix lijkt hij echter niet de topfavoriet voor de winst. De coureurs rijden namelijk op een stratencircuit en dat is de specialiteit van Sergio Perez. De auto van Red Bull is simpelweg veel beter dan de rest van het veld, dus moeten er gekke dingen gebeuren, wil de favoriet niet opnieuw plek 1 en 2 innemen. De derde plek is waarschijnlijk voor Charles Leclerc (Ferrari) of het Aston Martin van Fernando Alonso. Voor Logan Sargeant is het een thuiswedstrijd, want de coureur werd geboren in de stad in de staat Florida.

In Nederland krijg je slechts 1.12 voor winst van Max Verstappen, maar wel hele hoge quoteringen voor Sergio Perez: x7.00! Bij de betting sites België krijg je meer voor de winst van Max: 1.45 je inzet. Een zege van Perez levert je 3.75 je inzet op.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Newcastle United – Arsenal: odds Premier League
volgend artikel
Gokken op Real Madrid – Manchester City: odds Champions League