Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Gokken op Real Madrid – Manchester City: odds Champions League

Real Madrid en Manchester City nemen het in de halve finale van de Champions League tegen elkaar in de strijd om een plek in de eindstrijd om de Cup met de grote Oren. Op dinsdag 9 mei is de heenwedstrijd in Estadio Santiago Bernabéu en op woensdag 17 mei staat de return op het programma in het Etihad Stadium. Een wedstrijd in de absolute top van de voetbalwereld. Spannend, en het wordt nog leuker met mooie acties bij bookmakers Nederland.

Met de TOTO Welkomstbonus profiteer je van voordelen als nieuwe speler bij TOTO. Je kunt profiteren van €50 aan gratis weddenschappen. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om de bonus te ontvangen:

  • Registreer een account bij TOTO en maak een wachtwoord aan.
  • Activeer de bonus.
  • Stort minimaal €10 met iDeal.
  • Plaats een weddenschap van minimaal €10 op een odd van 1.50 of hoger.
  • Na afloop van het evenement waarop je hebt ingezet, ontvang je €50 aan gratis weddenschappen.

Het is belangrijk om te weten dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn en dat cashout en draw no bet niet meetellen voor deze actie. Ook is de gratis weddenschap slechts 7 dagen geldig. Mis deze kans niet en meld je nu aan bij TOTO!

koning toto

Wedden op Real Madrid – Manchester City: quoteringen & goals

Manchester City verkeert in een geweldige vorm richting het einde van het seizoen. De mannen van Pep Guardiola hebben de koppositie in de Premier League overgenomen van Arsenal en lijken die na een directe overwinning op de Gunners niet meer uit handen te geven. Ook in de Champions League zijn de Engelsen niet te verslaan. Die favorietenrol is terug te zien in de quoteringen, want voor winst van City in madrid krijg je duidelijk minder (2.17) terug dan andersom (3.20). Toch is de verwachting wel dat beide teams scoren, want voor ‘beide teams scoren’ krijg je 1.57x je inzet terug in de TOTO app.

Real Madrid kent een moeilijk seizoen in La Liga. De Koninklijke staat momenteel zelfs derde achter Barcelona en stadsrivaal Atlético. In de Champions League loopt het een stuk beter en lijkt er een ander elftal te staan.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op F1 Miami: Verstappen en Perez favorieten
volgend artikel
Odds AC Milan – Internazionale: gokken op Champions League