11:26 uur

Wedden met Bancontact nu ook bij bookmaker Tipico

Wedden met Bancontact is nu ook mogelijk bij Tipico. De Duitse bookmaker heeft de exclusief Belgische betaalmethode aan hun reeks van geaccepteerde betaalmethoden toegevoegd zodat het voor Belgische klanten een stuk makkelijker wordt om geld over te maken. Voorheen moest je als Belgische klant gebruik maken van een tussen oplossing zoals Neteller of Skrill. Nu kan je ook meteen vanaf je eigen bankrekening geld overmaken om te wedden op sport.

 

Bancontact logo

 

Legale bookmaker Tipico met licentie in België

Tipico heeft als één van de weinige bookmakers een licentie in België. Dat betekent dat ze volledig legaal sportweddenschappen mogen aanbieden aan Belgische klanten. De Belgische kansspelcommissie houdt bovendien een oogje in het zeil om zeker te zijn dat de bookmaker zich aan de wet houdt. Dat betekent dat je niet met credit card kan gokken bij Tipico en altijd een andere betaalmethode moet gebruiken. Nu heeft Tipico eindelijk ook Bancontact/Mister Cash als betaaloptie en kan je als Belgische wedder goed terecht bij deze bookmaker met een belgische website en klantenservice in Nederlands en Frans.

Tipico wed bonus voor nieuwe klanten

Tipico geeft nieuw klanten natuurlijk een welkomstbonus en voor Belgische klanten is dit een dikke 100 euro bonus bij je eerste storting. Je eerste storting wordt namelijk verdubbeld met bonus geld. De bonus en je eerste storting moet je beiden 3 keer rondspelen tegen een quotering van 2.00. Lees alle voorwaarden voor de Tipico bonus.