weddenbonus nieuws

Wedden op Lazio Milan en pak 100% tot € 200 bonus

Wedden op Lazio Milan is super interessant bij BetFIRST, want er wacht je een bonus van 100% tot € 200 en je kan de match via live stream volgen via het Betfirst tv kanaal. Hieronder kijken we vooruit naar het duel tussen de nummer vier en vijf van de Serie A. Ook worden de acties van Betfirst besproken zodat je je onmiddellijk kan inschrijven.
 

Lazio Milan TV actie + promo: 100% tot € 200

  • Registreer je account bij Betfirst door hier op de button te klikken.
  • Inschrijving lukt voor zowel Belgen als Nederlanders
  • Storten kan je vervolgens doen via Bancontact, iDeal of een manier naar keuze.
  • Je storting wordt verdubbeld tot maximaal € 200.
  • Zodra er geld op je account staat en je een weddenschap plaatst,
  • kan je de wedstrijd streamen via BetFIRST TV.
  • Je bonus vrijspelen kan door tweemaal je bonus en storting in te zetten.
  • Alle weddenschappen van 1.40 tellen hiervoor mee.
  • Je krijgt 30 dagen de tijd.

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST

 

Wedden Lazio Milan

De Voetbal Gokken sites zien dat Lazio favoriet is in het thuisduel tegen Milan, en Lazio krijgt hierdoor een notering van 1.83. AC Milan, al een paar jaar achter de feiten aanlopend, krijgt slechts een notering van 4.35 en een gelijkspel krijgt 3.80. Toch hoeven de Milanezen niet te wanhopen want in de stand volgt het slechts op een puntje van Lazio, en heeft het 21 punten uit 12 wedstrijden. Qua doelpuntensaldo hoeven beide ploegen niet onder te doen voor elkaar, want dat verschil is miniem. Een goede weddenschap is dan ook op het aantal doelpunten wedden, want we (de bookmakers)denken dat er minder dan 2,5 doelpunten zullen vallen in dit duel. Dit geeft namelijk een quotering van 2.00. Schrijf je nu in bij BetFirst en plaats je geliefkoosde bet. Bovendien kan je na het inloggen op je account, de Betfirst Tv selecteren. Hierdoor kan je de wedstrijd live volgen. Belangrijk is om te melden dat je minstens € 5 op je account dient te hebben OF dat je in de laatste 48uur een weddenschap hebt geplaatst. Succes!

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Cashback tot € 50 Atletico Barcelona
volgend artikel
Wedden op Athene Ajax: € 10 gratis