weddenbonus nieuws

De Boer trainer Everton? Win € 25 + € 25 BetVictor FreeBet!

Denk jij dat Frank de Boer nieuwe trainer van Everton wordt? Of toch Ronald Koeman? Als jij nu een weddenschap bij BetVictor plaatst wordt je winst verdubbeld en ontvang je aanvullend een gratis weddenschap tot € 25 cadeau! Wij laten je kennis maken met de BetVictor Welkomstbonus en geven onze blik op de nieuwe trainer van Everton.

 

Hoe ontvang ik de € 25 BetVictor Gratis Weddenschap?

  • Meld je aan bij BetVictor.
  • Maak een storting met bijv. iDeal van minimaal € 25.
  • Plaats een weddenschap van bijv. € 25 op een 2.00+ odd.
  • Ontvang een Gratis Weddenschap t.w.v. je inzet tot € 25 cadeau!

Alle nieuwe klanten uit Nederland ontvangen met de BetVictor Bonus van BetVictor een gratis weddenschap tot € 25 na het plaatsen van een eerste weddenschap op een quotering van 2.00 of hoger. De gratis weddenschap kun je vervolgens binnen 30 dagen inzetten op een quotering en evenement naar keuze. Alle gemaakte winst is vervolgens zonder enige verdere voorwaarden voor jou!

 

BetVictor Bonus
© BetVictor

 

Verdubbel je inzet als De Boer of Koeman trainer van Everton wordt!

De BetVictor Gratis Weddenschap verkrijg je door een inzet te plaatsen op een odd van 2.00 of hoger. De perfecte gelegenheid hiervoor is een weddenschap op Frank de Boer of Ronald Koeman als nieuwe trainer van Everton. Beide managers krijgen een 2.00 odd van BetVictor als nieuwe trainer van Everton. Zeker Frank de Boer is een goede kanshebber. Op de dag dat hij bekend maakte Ajax te verlaten, ontsloeg Everton haar huidige manager Martinez. Geruchten zijn echter ook dat Koeman bij het bestuur op het verlanglijstje staat. De bookmaker achten de kansen voor beiden 50/50. Nu de competities bijna zijn afgelopen en veel ogen op het EK 2016 Wedden gericht zijn een perfecte mogelijkheid om te wedden in de tussentijd. Denk jij te weten wie de nieuwe manager wordt? Plaats dan ook je weddenschap bij BetVictor, verdubbel je winsten en ontvang direct een gratis weddenschap tot € 25!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
571% Extra 888Sport winst bij finale kwalificatie Liverpool!
volgend artikel
Promotie / Degradatie Play Offs: Win 3x zoveel bij 888Sport!