weddenbonus nieuws

Midweeks voetbal: Fortuna Düsseldorf tegen Schalke 04

Fortuna Düsseldorf probeert koste wat het kost de nacompetitie te ontlopen terwijl Schalke nog altijd kans maakt op een Europees ticket. Wie pakt de punten op woensdag?

Kan Fortuna Düsseldorf de nacompetitie ontlopen?

De huidige zestiende plaats betekent aan het einde van het seizoen dat Fortuna de Play-offs gaat spelen. Drie plaatsen onder Düsseldorf staat Werder Bremen op de zeventiende plek. Die plaats houdt, net als de achttiende plaats rechtstreekse degradatie in. Als Düsseldorf omhoogkijkt zie het FSV Mainz staan met drie punten meer. Fortuna is er dus bij gebaat om zoveel mogelijk punten pakken of toch in ieder geval zo weinig mogelijk punten te verspelen. Afgelopen zondag werd het eerste punt alvast gepakt. Tegen Koln werd een voorsprong weggegeven waardoor er geen drie maar slechts één punt werd bijgeschreven. Tegen Schalke hoopt Fortuna Düsseldorf drie punten te pakken en zich voorlopig veilig te spelen. Toch is Schalke ook niet de minste speler. Voordat we naar de odds gaan kijken bij de beste bookmakers, bespreken we ploeg uit Gelsenkirchen en kijken we of beide selecties ontbrekende spelers hebben.

 

Schalke hoopt op Europees voetbal

De herstart van de Bundesliga pakt voorlopig nog niet goed uit voor Schalke. Er werd twee keer op rij verloren. Ook in februari draaide Schalke al niet goed en die vorm lijkt voorlopig aan te houden. Vijf van de laatste zes uitwedstrijden gingen verloren bovendien werd de laatste vijf Bundesliga uitwedstrijden niet gescoord door de spelers van David Wagner. Wagner kan geen beroep doen op Amine Harit en Jean-Clair Todibo. Beide spelers raakten vorige week geblesseerd en lijken ook deze wedstrijd tegen Düsseldorf te moeten missen. Met name het gemist van Harit komt hard aan bij Schalke. De Frans-Marokkaans aanvallende middenvelder is gedeeld topscorer met zeven goals dit seizoen. Aan Düsseldorfs zijde ontbreken doelman Zack Steffen en spits Kownacki die al langere tijd aan de kant staat, Het wordt dus puzzelen voor beide coaches. We pakken de odds van de betting sites Nederland erbij om te zien wat de invloed van de ontbrekende spelers is op het gevoel van de bookies.

 

 Fortuna Dusseldorf - Schalke 04 odds bundesliga
©Bwin

 

Wat verwachten de bookmakers?

Bij Bwin hebben we goede odds gevonden bij deze spannende match. Beide ploegen hebben de punten hard nodig en ondanks het grote verschil op de ranglijst houden de bookmakers toch ook rekening met de uit-vorm van Schalke. De odds zijn vrijwel gelijk. Als je inzet op een overwinning van Düsseldorf krijg je hier 2.70 keer je inzet voor. Een gelijkspel wordt beloond met 3.30 keer je inleg. Mocht je denken dat Schalke 04 het stigma op de uitwedstrijden deze woensdag weet kwijt te raken kun je op een overwinning wedden. Je krijgt hier 2.65 voor.  Buiten de goede odds bij deze match zien we dat Bwin bovendien meerdere interessante Bundesliga wedstrijden aanbiedt met nog meer goede odds. Om het volledige aanbod te bekijken klik je op de link om direct naar Bwin door te gaan.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Nummer drie Mönchengladbach tegen nummer vijf Leverkusen
volgend artikel
De degradatiestrijd tussen Werder Bremen tegen Eintracht Frankfurt