weddenbonus nieuws

Blijft Engeland aan kop in de Nations League?

Na de overwinning op België staat Engeland op de koppositie. België staat op een punt achterstand maar als Engeland niet wint van Denemarken kan het zo maar zo eens anders zijn.

 

Engeland fenomenaal in eigen huis

Met 20 van de 21 gewonnen wedstrijden doet Engeland het bijzonder goed op eigen bodem. Dat geeft ongetwijfeld vertrouwen voor de wedstrijd tegen Denemarken. Hoewel Engeland het vrij lastig had tegen Denemarken in Kopenhogen wijzen de twee overwinningen op rij toch op een goede vorm van de Britten. In zeven wedstrijden kreeg Engeland slechts een goal tegen, die van Lukaku afgelopen weekend. Met zulke statistieken kan het niet anders dan dat Engeland favoriet moet zijn tegen Denemarken. Toch moeten we de Denen onder aanvoering van Christian Eriksen niet onderschatten. Zoals we net al zeiden was het een lastige wedstrijd voor Engeland en kwamen de Britten zelfs niet tot scoren. Of het dit keer in het bloedeigen Wembley wel zal gaan lukken zien we vanavond. Nadat we uitgebreider over de Deense ploeg zijn gegaan zullen we niet vergeten om de odds bij de online bookmakers te bespreken.

 

Denemarken gaat voor de volle drie punten

Met ook twee overwinningen op rij zal Denemarken de laatste wedstrijd van deze interland-periode vol voor de winst gaan. We weten niet helemaal of dat realistisch is maar de vorige wedstrijden zal de Denen ongetwijfeld hoop hebben gegeven. Christian Eriksen en Martin Braithwaite waren de uitblinkers in de vorige twee partijen en als Kasper Hjulmand voor de winst wil gaan, kan hij zich net niet veroorloven om deze twee spelers rust te geven. Hoewel we verwachten dat Denemarken er alles aan zal doen om het de Britten zo lastig mogelijk te maken, denken we toch dat Engeland er met de overwinning vandoor gaat. We zullen je niet langer in spanning houden en gaan gelijk over de noteringen bij de bet sites Nederland en bespreken direct de B-bets bonus!

 

wed nu op engeland tegen denemarken met top odds

©B-Bets

 

 

Mooie odds en bonus bij Engeland – Denemarken

We zijn uitgekomen bij B-bets in onze zoektocht naar de perfecte combinatie tussen hoge odds en een goede bonus. Bij Engeland tegen Denemarken zien we dat Engeland inderdaad favoriet is voor de overwinning in eigen huis. Met 1.72 voor Engeland tegenover 5.00 voor wedden op Denemarken zien we een duidelijk verschil tussen beide landen. Voor een gelijkspel krijg je 3.85. Wij gaan voor een overwinning van Engeland.

De bonus bij deze bookmaker is er ook zeker eentje om in te lijsten. Je krijgt zelfs twee bonussen op dit moment. Eerst krijg je al € 5 als je je registreert. Op het moment dat je stort krijg je ook nog eens een 100%welkomstbonus tot € 120. Als je het goed aanpakt speel je dus gelijk al met € 125. Wil je meer weten? Klik dan op de link hieronder!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Nederland eindelijk weer eens tegen Italië?
volgend artikel
Wedden op de Major League Soccer op zondag 18 oktober