weddenbonus nieuws

League Cup spektakel op donderdag 1 oktober!

Met Aston Villa tegen Stoke City en bovendien Liverpool thuis tegen Arsenal wordt het een heerlijke voetbalavond op donderdag. Lees hier wat je precies kunt verwachten!

Opwarmen met Aston Villa tegen Stoke City

Wie zien we terug in de kwartfinales van de League Cup? De winnaar van deze wedstrijd schaart zich tussen de laatste zestien in de League Cup. Aston Villa versloeg Burton en Bristol City en neemt het nu thuis op tegen Stoke. Door Wolverhampton en Gillingham te verslaan komt Stoke op bezoek op Villa Park. Aston Villa lijkt, als we de noteringen van de betting sites in Nederland bekijken, de laatste stop voor Stoke. De ploeg van Anwar El Ghazi is namelijk de favoriet voor de zege. Aston Villa staat nu op 1.71, voor inzetten op Stoke City krijg je nu 4.75 terwijl je voor een gelijkspel 3.86 krijgt. De EFL Cup geeft altijd extra spanning en Aston Villa – Stoke City is daar zeker geen uitzondering op. Toch is de wedstrijd tussen Liverpool en Arsenal de match waar iedereen echt naar uit kijkt. We hebben ook een leuke bonus gevonden die je kunt gebruiken bij het wedden op deze wedstrijden. De Wallacebet bonus geeft je tot € 120 extra direct bij je eerste storting.

Tweede keer Liverpool – Arsenal in vier dagen

Mocht je nu denken dat die wedstrijd tussen Liverpool en Arsenal pas net gespeeld is, heb je gewoon gelijk. De twee ploegen kwamen elkaar op maandag al tegen in de Premier League en nemen het dus opnieuw tegen elkaar op in de League Cup. Voor de Arsenal fans hopen we dat ze een beter resultaat voorgeschoteld krijgen dan afgelopen maandag. Alexandre Lacazette zette de Gunners nog op voorsprong, maar drie minuten later stond het alweer gelijk. Vanaf de gelijkmaker was het Liverpool dat de dienst uitmaakte. Uiteindelijk werd het 3-1 voor Liverpool. Liverpool gaat dus gewoon verder met winnen. We zien de ploeg van Jurgen Klopp nu op de gedeelde eerste plek met 9 punten uit drie wedstrijden, naast Leicester en Everton. Arsenal pakte het eerste verlies na twee gewonnen partijen en zal ongetwijfeld revanche willen pakken op Liverpool.

 Wed op Liverpool Arsenal en Aston Villa Stoke

© Wallacebet

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Je kan eigenlijk niet anders dan verwachten dat Liverpool de favoriet is voor deze wedstrijd. De laatste resultaten van Liverpool zijn natuurlijk overweldigend en zeker de wedstrijd van afgelopen maandag zal bij de online bookmakers de doorslag geven. Als je denkt dat Liverpool wint, zet je daar bij Wallacebet nu op in met odds van 1.97. Wedden op Arsenal levert je een stuk meer op. Als jij nu denkt dat de Gunners in de League Cup wel kunnen winnen dan krijg je hier 3.47 voor. Wij gaan ondanks deze aantrekkelijke odds toch voor een overwinning van Liverpool waarbij we nog bijna onze inleg verdubbelen. Ook een gelijkspel is interessant met 3.88 maar Liverpool is wat ons betreft toch net wat te sterk voor Arsenal. Wil je inzetten op deze wedstrijd? Pak dan nu de odds en die mooie bonus via de knop hieronder.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Duitse Supercup: Bayern tegen Borussia Dortmund
volgend artikel
Denemarken oefent tegen Faeröer eilanden