weddenbonus nieuws

Wedden op Brighton & Hove Albion tegen Manchester United

Na een FA Cup weekend is het nu weer tijd voor de Premier League. Liverpool is na dertig jaar landskampioen maar de strijd voor Europees voetbal ligt nog volledig open. Kan Manchester United goede zaken doen tegen Brighton?

 

Manchester United door naar de halve finale FA Cup

Omdat de kwartfinales van de FA Cup op het programma stonden, was er geen Premier League voetbal te zien dit weekend. Manchester United speelde zelf bij Norwich met het doel om de halve finale te bereiken. In een zenuwslopende wedstrijd was uiteindelijk een verlenging nodig om de winnende ploeg aan te wijzen. Het was Harry Maguire die de Reds de overwinning bracht en ervoor zorgde dat United in de halve finale staat. Anthony Martial die woensdag nog een hattrick maakte tegen Sheffield United, werd de eerste 95 minuten gespaard, maar werd toch ingebracht om de beslissende goal te maken. Het was uiteindelijk Harry Maguire die de halve finale bezorgde voor United. Voor de match tegen Brighton kunnen we toch wel uitgaan van een basisplek van Martial. Voor we naar de odds kijken van de voetbal bookmakers, bespreken we natuurlijk ook de kansen van Brighton & Hove Albion.

 

 Wedden op Brighton & Hove Albion tegen Manchester United

© Wallacebet

 

Brighton veilig op de 15e plek?

Brighton & Hove Albion is natuurlijk geen hoogvlieger in de Premier League. Dat kan ook niet met een marktwaarde van 189.90 miljoen Euro tegenover ruim 1 miljard Euro van bijvoorbeeld Manchester City. Brighton staat op de 15e plek in de Premier League, kort achter Southampton. Er zijn vier ploegen die onder Brighton staan. Norwich lijkt rechtstreeks op degradatie af te stevenen maar Aston Villa, Bournemouth, West Ham en Watford staan op vrijwel hetzelfde aantal punten. Watford heeft 28 punten, de overige drie genoemde ploegen staan op 27 punten. Brighton staat vijf punten los van Watford op 33 punten en lijkt voorlopig veilig. Toch zijn er nog zeven wedstrijden te spelen en kan er nog een hoop gebeuren in de onderste regionen van de Premier League. De laatste keer dat er bovendien in de Premier League gewonnen werd, was op 28 december vorig jaar. Een stunt voor Brighton tegen Manchester lijkt er dus niet in te zetten als we naar de statistieken kijken maar wat verwachten de bookmakers voor Nederlanders?

 

De odds en bonus bij Manchester United – Brighton

Hoewel het al lange tijd geleden is dat Brighton wist te winnen zijn de odds voor een overwinning van The Seagulls niet buitengewoon hoog. United is favoriet, dat was natuurlijk te verwachten. Voor een overwinning van Brighton krijg je 5 keer je inzet. De odds voor winst van Manchester geeft 1.72. Een gelijkspel, waar beide ploegen niet veel aan hebben staat op 3,63. We hebben deze odds gevonden bij Wallacebet waar de Wallacebet bonus voor nieuwe spelers zeker de moeite waard is. Je krijgt hier namelijk een bonus ter hoogte van je storting tot een bedrag van € 120. Deze bonus heeft bovendien erg goede voorwaarden die je exclusief bij ons kunt vinden. Via de link pak je direct deze mooie bonus en zet je met een lekkere bonus in op de Premier League.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Geen Premier League maar FA Cup voetbal dit weekend
volgend artikel
Vier Championship wedstrijden op woensdag!