10:13 uur

Wedden bij 10Bet

10Bet is misschien niet 1 van de bekendste bookmakers maar dat wil niet zeggen dat ook zij goede weddenschappen met optimale quoteringen leveren. Het live wedden bij 10bet is relatief simpel en mocht je willen wedden op de winnaar dan zul je niet veel moeten rondsurfen in de website en kun je met 2-3 klikken je favoriete combi’s inzetten.

 

Statistieken bij 10Bet

De statistieken dat 10Bet verschaft zijn mooi overzichtelijk en dus ook simpel te gebruiken bij je besluiten voor de weddenschappen in te zetten. Zoals je hierboven ziet krijg je een overzicht waarin je ziet hoeveel winsten en verliezen de beide teams hebben gehaald de afgelopen 5 wedstrijden en ook hoeveel winsten en verliezen ze tegen elkaar hebben gehad.

 

10Bet statistieken

 

Mocht je een weddenschap willen afsluiten op de 1X2 dan zijn deze statistieken geen overbodige luxe en kunnen dus ook heel goed van pas komen bij de besluiten die je neemt. Zoals velen onder ons al wel een tijdje weten is de Bet365 bonus niet meer beschikbaar voor Nederlands publiek d.m.v. Nederlandse regulering daarom kunnen we nog steeds wel optimaal gebruik maken van de 10Bet bonus dat toch ook een zeer mooie extra is voor het starten van weddenschappen. Je kunt natuurlijk ook deze statistieken gebruiken in het over en onder goals aantal weddenschappen gebruiken aangezien je ook de uitslagen van de vorige wedstrijden te zien krijgt in het overzicht.

 

Bonus van 10Bet

Zoals we eerder al aanhaalde is de bonus van 10Bet toch ook wel van relatief goede kwaliteit. Je krijgt een bonus tot maximum 200 Euro. De 400 Euro moet je dan 5 keer rondspelen tegen een quotering van 1.6 wat op zich een o.k. quotering is aangezien er andere bookmakers zijn waar je ten minste een quotering van 2.00 b.v.b. hebt wat het een heel pak ingewikkelder maakt om de bonus rondgespeeld te krijgen.
Claim de bonus! Meer informatie