weddenbonus nieuws

888Sport verdriedubbelt winst op Atletico – PSV weddenschap!

Op dinsdag 15 maart 2016 om 20.45u staat het 1/8e Champions League finale duel Atletico Madrid – PSV op het programma. 888Sport pakt uit voor dit duel en geeft alle nieuwe klanten een winstverdriedubbeling voor dit duel. Lees alles over deze promotie en een voorbeschouwing voor dit interessante treffen!

 

Wed op Atletico Madrid – PSV en ontvang 888Sport Winstverdriedubbeling!

Meld je via onderstaande afbeelding of de ´claim de bonus´ banner onderaan dit artikel aan bij 888Sport en profiteer direct van een winstverdriedubbeling met de 888Sport Bonus! Speel een weddenschap van tussen de € 5 en € 10 met een quotering naar keuze en als deze winnend is ontvang je je winst 3 keer! De extra gemaakte winst wordt uitbetaald in freebet tokens van € 20 en kun je binnen 7 dagen direct opnieuw inzetten. Alle winst uit de freebet tokens is volledig voor jou en zonder voorwaarden! Wens je van deze 888Sport Promotie te genieten maar liever een weddenschap op een ander duel dan Atletico – PSV te spelen is dit geen probleem, ook dan geldt de winstverdriedubbeling! 888Sport accepteert klanten uit Nederland en Wedden met iDeal is mogelijk! Ben je reeds klant bij 888Sport en wens je toch met een promotie een Champions League Duel te wedden? Bekijk dan de 888Sport Correct Score Refund Promotie voor een refund van € 25 bij een omgedraaide correct score!

 

Atletico PSV 888Sport © 888Sport

 

PSV reist met een goed gevoel af naar Madrid

In eigen huis wist PSV de Spaanse topploeg Atletico Madrid knap op een 0-0 gelijkspel te houden. Aanvallend werden er weinig potten gebroken maar achterin hield PSV knap staande. In het thuisduel mistte PSV nog de geschorste aanvoerder Luuk de Jong, hij keert vanavond terug in de basis. Daartegenover staat de afwezigheid van Pereiro, hij moest 2 weken geleden in het thuisduel met 2 gele kaarten het veld verlaten. Poulsen ontbreekt tevens vanwege een blessure, verder is de selectie compleet. PSV leek met een domper op zak naar Madrid te moeten afreizen, het onverwachte 1-1 gelijkspel thuis tegen SC Heerenveen leek de koppositie te kosten. Ajax liet echter even onverwacht punten liggen waardoor PSV nog altijd trots aan kop gaat. Tegenstander Atletico Madrid is ook in de bovenste regionen terug te vinden.

 

Krijgt Atletico Madrid eindelijk een tegendoelpunt?

Atletico Madrid staat 2e in de Spaanse La Liga achter FC Barcelona en keert in uitstekende vorm. Met name verdedigend lijkt er voor haar tegenstanders geen doorkomen aan. In de laatste 7 officiële duels werd er slechts 1 doelpunt geïncasseerd. Aanvallend heeft de ploeg met Griezman en ware sluipschutter in huis en de Argentijn keert in bloedvorm. De vraag is dan ook of PSV op vreemde bodem hem en zijn teamgenoten in bedwang kan houden. In de wetenschap dat 1 doelpunt voldoende kan zijn om het de Spanjaarden uiterst lastig te maken, zal PSV behoudend aan het duel beginnen en haar kansen afwachten.

 

Als we Bookmakers Vergelijken onderscheidt 888Sport zich mede door haar hoge quoteringen. Een winst van Atletico kent een quotering van 1.30, gelijkspel 5.50 en een overwinning van PSV sinds vandaag een extra verhoogde quotering van maar liefst 14.00. Denk jij dat PSV kan stunten? Als je je nu onderstaand aanmeldt met de 888Sport Bonus, € 10 op PSV inzet ontvang je in plaats van € 130 winst nu € 390 winst! En dat alles met een inzet van slechts € 10! Wij wensen je alvast veel succes en wedplezier!

vorig artikel
Verzamel Big Bet Points en ruil ze direct in voor cash geld!
volgend artikel
Special: Profiteer tot 16/3 van €5 Betworld zonder storting!