weddenbonus nieuws

Wedden op de kraker tussen Ajax en PSV

Nu de spanning weer terug is in de Eredivisie, ist het duel tussen Ajax en PSV van heel groot belang. Ajax moet winnen om AZ niet nog dichterbij te laten komen. Wat kan het in crisis verkerende PSV?

 

Ajax met nog slechts 3 punten voorsprong op AZ

Het was een onrustig weekend in de Eredivisie. AZ wist op zaterdagavond te winnen, Ajax verloor uit bij Groningen en het gelijkspel van PSV tegen FC Twente zette kwaad bloed bij de eigen fans met een bestorming op het clubgebouw als gevolg.De emoties en spanning lopen dus hoog op in de Eredivisie en de vraag is dan ook wie er het beste met die spanning kan om gaan. 

Bij Ajax blijft het voorlopig rustig. Er is natuurlijk wat onvrede over de verloren wedstrijd tegen Groningen maar Ajax staat nog bovenaan en voetbal natuurlijk ook nog verder in Europa. Het verschil met nummer 2 Az was 6 punten, staat nu op 3 punten en de twee teams hebben zelfs even gelijk gestaan. Als Ajax de voorsprong wilt houden dient het dus te winnen van PSV. Hoe staan de Eindhovenaren er voor en wat denken de bookmakers Nederland van deze confrontatie tussen op papier twee topploegen?

 

Wat kan PSV nog van het seizoen maken?

PSV staat vijfde in de Eredivisie, is uitgeschakeld in de beker en speelt niet meer in Europa. Het seizoen lijkt er dus op te zitten voor de Eindhovenaren. Na het ontslag van Mark van Bommel is het er bepaald niet vooruit op gegaan en nu ook Steven Bergwijn verhuist naar Tottenham Hotspur moet coach Ernest Faber roeien met de riemen die hij heeft. De onrust bij PSV zal de spelers ongetwijfeld extra druk opleggen.  Het verschil met nummer drie Feyenoord is slechts een punt maar het zal in Eindhoven ongetwijfeld pijn doen dat de Willem 2 ook nog steeds boven PSV staat. Als PSV het tij wil keren zou het moeten beginnen met punten afsnoepen van Ajax. wij gaan kijken bij Speedybet bonus hoe groot zij de kans achten dat PSV punten kan pakken tegen de koploper.

 

 odds voor de mooie wedstrijd tussen ajax en psv

 

© Speedybet

 

De odds voor de kraker tussen Ajax en PSV

Wedden op deze wedstrijd is bijzonder interessant, juist omdat er zoveel op het spel staat. We hebben mooie odds gevonden bij Speedybet die we natuurlijk met je willen delen. Gaan de bookmakers uit van een stunt van PSV of wordt het Ajax dat de lakens uitdeelt? De odds voor een overwinning van Ajax staan op 1.39 en daarmee lijken de kansen van PSV dus a verkeken. Mocht je willen inzetten op een overwinning van PSV dan zie je hier 6 keer je inleg voor terug. Beide teams hebben niet veel aan een gelijkspel. De odds voor een gelijkspel staan op 4.90 en hier kan je dus zeker ook goed mee verdienen. Bovendien staat er bij Speedybet ook een goede stortingsbonus voor je klaar die we graag even belichten.

 

De bonus van Speedybet bij deze wedstrijd

Voor nieuwe spelers staat er een 100% welkomstbonus klaar bij Speedybet. Deze bonus is 100% van je storting tot €200.Je krijgt al 100% zodra je €10 stort.  Als je €100 stort, krijg je direct €100 bonus. Om je bonus uit te keren dien je binnen 60 dagen het bedrag zestien keer rond te spelen. Je bonusbedrag rondspelen kun je alleen  doen oals je geen cash geld meer in je account hebt. Met 60 dagen de tijd heb je tijd genoeg om aan de rondspeelvoorwaarde te voordoen. Als je deze bonus graag wilt meepakken, meld je via de link hieronder direct aan bij Speedybet.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win tot €14000 met de Midwinter Cash Races bij Svenbet
volgend artikel
De Madrileense derby: Wedden op Real - Atletico