weddenbonus nieuws

Wed bonussen voor wedden op de Champions League

Het is weer tijd voor de Champions League! De groten der aarde strijden tegen elkaar in deze prestigieuze competitie waar elke voetbal liefhebber graag naar kijkt. Hou je naast kijk naar voetbal ook van wedden op voetbal? Dan kan je profiteren van allerlei speciale Champions League wed bonussen. We kijken even naar een paar van deze bonussen en hoe je direct kan profiteren.

 

BetFirst Champons League promo

© by BetFirst

Champions League bonus bij BetFirst

We beginnen met een cashback bonus van bookmaker BetFirst. Als je bij deze bookmaker wed op eerste of laatste doelpuntenmaker, correcte score of halftime/fulltime score van een Champions League wedstrijd en de wedstrijd eindigt in een saai 0:0 gelijkspel, dan kan je tot 10 euro cashback bonus krijgen. Je minimum inzet moet 5 euro zijn. De cashback bonus moet je zelf claimen door een email te sturen naar de support afdeling van BetFirst.

 

Kijk ook even bij de BetFirst welkomstbonus.

Unibet money back special voor Champions League

Bookmaker Unibet biedt ook een cashback bonus aan. Bij Unibet moet je een combinatie weddenschap afleggen met minimaal 4 selecties. Dit moeten alle vier 1×2 weddenschappen zijn, die je voor de wedstrijd plaatst. De minimum inzet is 10 euro en minimum quotering is 3,00. Als een van je weddenschappen niet goed is, dan kan je tot 10 euro bonus geld terug krijgen van Unibet.

 

De Unibet bonus voor nieuwe klanten is ook goed, lees meer over de Unibet bonus.

Betsson Champions League bonus

Betsson heeft een hele speciale bonus voor de Champions League rondes. Je moet steeds aangeven of een evenement gebeurt in de speelronde en daarmee maak je kans op 10.000 euro cash. Dit keer moet je aangeven welk team achter staat in de rust, maar uiteindelijk de wedstrijd wint. Dan moet je nog een weddenschap plaatsen van 10 euro met quotering van 1,50 op een team in deze Champions League ronde. Dat is alles, zo kan je in één keer 10.000 euro winnen!

 

Natuurlijk heeft Betsson ook een goede welkomstbonus voor nieuwe klanten.

Over de auteur

vorig artikel
Het weekend in met een wed bonus
volgend artikel
December Kalenders van online bookmakers