weddenbonus nieuws

Nieuwe 888Sport Klanten: Wales wint van Moldavië @ 6.00!

Opnieuw een top actie van 888Sport voor nieuwe klanten uit Nederland. Als welkomstgeschenk kun je profiteren van een 6.00 odd voor Wales to Win van Moldavië in plaats van een 1.26 quotering! Laat deze kans niet onbenut en lees hoe jij van deze actie profiteert en wat 888Sport nog meer voor jou in petto heeft.

 

Hoe profiteer ik van de Wales @ 6.00 odd?

  • Schrijf je in bij 888Sport via onderstaande banner.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PayPal, Visa/Master.
  • Plaats een bet van € 5 tot € 10 op Wales to Win @ 1.26.
  • Gewonnen? 888Sport zet de odd om in 6.00 en betaalt extra winst uit.
  • Extra winst is in Free Bets en kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten.

 

Wales Moldavie Wedden © 888Sport

 

Wat kan ik verwachten bij bookmaker 888Sport?

Bovenstaande 888Sport Promotie is uiteraard perfect om mee te starten en er is verder ook reden genoeg om bij 888Sport te blijven wedden. Allereerst heeft 888Sport zeer veel acties die het gehele jaar door lopen waarbij je vele gratis weddenschappen kunt winnen. Daarnaast is het wedaanbod enorm groot, zowel pre-match als live. Ook is de website erg overzichtelijk en zijn de quoteringen naar behoren. Last but not least, wedden met iDeal is mogelijk naast de vele andere betaalopties zoals Visa/Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard of een bankoverschrijving. Klik op bovenstaande afbeelding om gelijk met de Wales @ 6.00 je 888Sport wedcarriere te starten.

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
Wed op Winnaar F1 Monza - € 60 terug als coureur uitvalt!
volgend artikel
Belgen: Wed € 5 op Winst België en Win € 30!