Waarom een gok bonus gebruiken bij een bookmaker

Wanneer je van plan bent om jezelf te registreren bij een bookmaker dan word je overspoeld met bonussen langs alle kanten. Je hoeft maar een kijkje te gaan nemen bij de bookmakers en zult zien dat ze allemaal extreme bonussen aanbieden op de casino spellen en velen ook nog hoge bonussen bieden op de sportweddenschappen. Het is echter altijd aangeraden om de kleine lettertjes te lezen. Wij houden van de iets lagere bonussen die wel simpeler vrij te spelen zijn ten opzichte van de minder toegankelijke bonussen.
 

Welke gok bonus is voor mij weggelegd?

Wij vinden de meest gangbare bonus die van Betworld. Deze bonus is niet zozeer overdreven hoog maar is zeker en vast wel simpeler vrij te spelen dan die van de meeste grote aanbieders, je kunt bijvoorbeeld bij Betworld al een bonus verkrijgen vanaf een eigen inzet van 10 Euro. Als je wilt starten bij een bookmaker ga je er sowieso vanuit dat je 10 euro eigen inleg minimaal wilt storten. Natuurlijk is de Betworld bonus niet de enige die echt top is, zo heeft ook Unibet een mooie bonus aanbieding en is de speciale actie van 888Sport ook helemaal niet verkeerd.
 
De 888Sport aanbieding kunnen we natuurlijk niet vergelijken met een bonus aangezien hier je winsten van je eerste weddenschap verdrievoudigd worden. Je kunt alle bonussen natuurlijk bij ons op de bonus configurator bekijken. Hierbij staan ook alle verschillende hoeveelheden aan bonus vermeldt zodat je niet 100 Euro gaat storten terwijl de maximum bonus van 50 Euro al gegeven wordt wanneer je 50 Euro stort. Neem dus snel even een kijkje op onze bonus configurator pagina en beslis zelf welke gok bonus het beste bij jou past.

Over de auteur

vorig artikel
De 11de speeldag van de eredivisie bij Kroon
volgend artikel
Wedden op derde klassers bij Betworld