weddenbonus nieuws

Tips Italië Zweden Toto – € 25 risicovrij inzetten + € 100 extra!

Maandagavond trapt Italie thuis af tegen Zweden voor het return play off duel omtrent kwalificatie voor het WK 2018. Een spannend duel dat Nederlanders extra spanning kunnen geven door in te zetten bij Interwetten. Interwetten geeft je namelijk de kans om € 25 te wedden zonder enig risico en ook ontvang je een 100% bonus tot € 100 op je eerste storting. Deze promoties en een vooruitblik op Italië – Zweden vind je terug in dit artikel.

Hoe wed ik € 25 risicovrij?

  • Klik op een van de Interwetten buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste mobiele bet van € 10 – € 25 op een 1.70(+) quotering.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Mail win@interwetten.com en ontvang inzet tot € 25 terug!
  • Aan het terug ontvangen bedrag zitten verder geen bonus voorwaarden!

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Storting levert 100% bonus op!

Bovenstaande Interwetten Bonus zorgt ervoor dat je kan inzetten zonder enig risico. Of je wint of je verliest en krijg je inzet terug. Interwetten heeft daarnaast echter nog een actie. Direct na je eerste storting staat er namelijk een bonus van 100% tot maximaal € 100 voor je klaar. Als je vervolgens weddenschappen plaatst op quoteringen van 1.70 of hoger krijg je elke keer dat je stortingsbedrag 1x inzet 20% van je bonus in echt geld. Na het 5x inzetten van je stortingsbedrag is je bonus dus geheel vrijgespeeld. In totaal heb je 14 dagen de tijd hiervoor. Interwetten behoort verder tot de betere Bookmakers Bonus en is uitermate geschikt voor je Voetbal Bet en Sportweddenschappen.

Voorbeschouwing Zweden Italië

Zweden wist vrijdagavond verassend met 1-0 te winnen van de Italianen. In een hard duel waren het met name de Italianen die het meeste te klagen hadden. Niet zozeer omdat het betere kansen had maar meer door het uitblijven van kaarten voor Zweden. In eigen huis zal het in ieder geval uit een ander vaatje dienen te tappen. De verwachting is dat de Zweden uitermate verdedigend gaan spelen en loeren op de counter. Bij de bookmakers is Italie ruim favoriet met een quotering van 1.50. Gelijkspel staat genoteerd aan 4.20 en winst Zweden aan 7.00. Wie denk jij dat naar het WK gaat? Zet in bij Interwtten en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Schotland Nederland Gokken - € 5 cadeau en € 100 extra!
volgend artikel
Gokken op Roemenië Nederland - 2.18 odd en € 20 cadeau!