14:34 uur

Gokken op Barca Juve – Krijg € 50 Free Bet ongeacht uitslag!

Vanavond gaat de Champions League van start en er staan direct mooie duels op het programma. LeoVegas geeft nieuwe Nederlandse nu de kans om een eerste weddenschap te plaatsen, en ongeacht het resultaat, krijg je een Free Bet t.w.v. je inzet tot € 50 cadeau! Wij leggen jou in dit artikel uit hoe deze promotie exact werkt en blikken vooruit op het duel tussen Barcelona en Juventus.
 

Hoe krijg ik een € 50 Free Bet bij LeoVegas?

  • Klik op een van de LeoVegas buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap op een quotering van 1.80 of hoger.
  • Ontvang hierna, ongeacht resultaat bet, Free Bet t.w.v. inzet tot € 50!
  • Benut Free Bet binnen 7 op odd/duel(s) naar keuze en win nog meer!

 

LeoVegas Sport
©

 

LeoVegas – Uitstekende bookie voor NL´ers!

Met bovenstaande Voetbal Bet & Sport Bet LeoVegas Bonus voor nieuwe Nederlandse klanten kun je een perfecte start maken bij LeoVegas. Dit is echter niet de enige reden om je aan te melden bij LeoVegas. LeoVegas staat namelijk ook bekend als een prima bookmaker. Sowieso is het prettig dat je kunt storten met iDeal en er vele andere betaalopties zijn en de website uitstekend functioneert. Daarnaast is de grote hoeveelheid aangeboden sporten (40+) waar je op kunt wedden en de grote hoeveelheid selecties per wedstrijd erg goed. Ten slotte zijn ook de quoteringen fair en is mobiel wedden mogelijk met de LeoVegas app. Je kunt je eerste bet op elk duel naar keuze spelen, als je geïnteresseerd bent in Champions League Wedden op Barca – Juve dan kun je onderstaand verder lezen.
 

Voorbeschouwing Barcelona Juventus

Na de aderlating van het vertrek van Neymar en het verlies in de Spaanse SuperCup leek Barcelona een zwaar seizoen tegemoet te gaan. Het wist echter haar rug te rechten en alle drie de competitieduels tot dusverre overtuigend te winnen. Ook Juventus zag een topspeler (Bonucci) vertrekken en verloor de SuperCup, echter ook Juventus won vervolgens al haar competitieduels. Vorig jaar was Juventus in de achtste finales Barca in Juventus de baas (3-0) en wist het in het uitduel een gelijkspel te behalen. Het lijkt erop dat Juve vanavond ook met een gelijkspel genoegen neemt. Doet Barca dit ook? De bookmakers denken van niet en zien Barca als favoriet met een 1.58 odd. Gelijkspel staat genoteerd aan 4.35 en winst van Juve aan 6.20. Odds die zeker een gokje waard zijn. Probeer het nu bij LeoVegas en krijg, ongeacht het resultaat, een gratis bet ter waarde van je inzet tot € 50 cadeau!

Claim de bonus! Meer informatie