10:44 uur

Vermenigvuldig je winst met een weddenschap op de Champions League

De Champions League is een prachtige competitie om op te wedden. Als voetballiefhebber kijk je natuurlijk met veel plezier naar de Champions League. Als je dan ook nog wat geld inzet op een paar wedstrijden wordt de avond extra spannend en misschien win je nog wel een leuk bedragje ook. Je kan bij alle bookmakers op de Champions League wedden, dus waar kan je nou het beste naartoe? Dat hangt helemaal af van wat je wil doen natuurlijk, daarom kijken we even  naar correcte score en naar combinatie weddenschappen met een bonus.

youwin champions league promo

© by Youwin


YouWin vermenigvuldigd je winst bij combi weddenschappen

Bookmaker YouWin biedt je extra winst op je combinatie weddenschappen. De quoteringen van alle weddenschappen worden met elkaar vermenigvuldigd, zoals dat altijd gaat, maar YouWin geeft je nog een extra percentage bovenop je winst. Vanaf 3 combinaties krijg je bovenop je quoteringen nog een vermenigvuldiging van je winst. Bij 3 combinaties krijg je 5% extra, bij 4 krijg je 10% en bij 5 combinaties krijg je 15%. Dit loopt verder op tot 100% bonus winst als je 14 combinaties in één keer speelt. Je kan dus alle Champions League combinaties samen spelen en daar een dikke extra winst mee pakken. Nog geen klant bij YouWin? Dan kan je de welkomstbonus meteen gebruiken om deze extra winst te pakken. Lees meer over de YouWin bonus.

18bet geeft 50% extra winst bij correcte score

18bet geeft je 50% extra winst als je een correcte score weddenschap goed weet te raden. Je kan deze weddenschappen plaatsen op alle competities en dus ook de Champions League. Dit zijn natuurlijk wat lastige weddenschappen en dat betekent ook hoge quoteringen. Je kan je dus wel indenken dat je behoorlijke winsten kan maken met deze bonus. Als je een correcte score goed hebt geraden, dan mail je de klanten service en ze geven je nog eens 50% winst als bonus tegoed. Perfect om eens wat hoger risico te nemen voor meer winst. Ook 18bet heeft een welkomstbonus.