19:07 uur

Verkrijg €30 met 10bet

De Engelse premier league speelt ook met kerst door. De overige competities zullen ook tot die tijd blijven spelen. Voor u als klant wordt het daarom aantrekkelijk om weddenschappen te blijven plaatsen. Zeker, als er ook nog bonussen worden uitgekeerd!

 

Bookmaker 10Bet heeft tot de kerstdagen een 100% bonus beschikbaar gesteld. Deze geldt voor zowel mobiele weddenschappen (code MOBIXMAS) als voor de regulieren enkelvoudige weddenschappen (code: XMAS15). Met een maximum voor beide mogelijkheden van €15 is er een totaal van €30 op te strijken! De voorwaarden van  10Bet zullen we hieronder uiteenzetten.

 

1. De bonus is slechts eenmalig te claimen, gebruik daarom de code XMAS15 in de daarvoor beschikbare balk voor een enkelvoudige weddenschap en de code MOBIXMAS;

 

2. na het plaatsen van een weddenschap zal  10Bet de bonus op uw account plaatsen;

 

3. met deze bonus gaat u voor de acht maal een enkelvoudige en vijf maal een mobiele weddenschap aan. De minimale quotering hiervoor bedraagt 2,00.

 

Hierna is de bonus voor zowel mobiele weddenschappen als de reguliere enkelvoudige weddenschappen vrij uitkeerbaar en staat het u vrij deze uit te keren of te herinvesteren tijdens nieuwe weddenschappen. Naast de kerstbonus die 10Bet aanbiedt, is er eveneens een welkomstbonus te verkrijgen. Daarnaast zal er tal van bookmakers die een dergelijke aanbieding hebben. Voor een nauwkeurige lijst klik hier!