weddenbonus nieuws

Verhoogde quoteringen Juve – Real bij Ladbrokes

Vandaag en morgen worden de halve finales van de Champions League gespeeld en Ladbrokes biedt nieuwe klanten een speciale welkomstbonus aan. In plaats van de gratis weddenschap kan je nu profiteren van extra hoge quoteringen voor de wedstrijd Juventus – Real Madrid van vanavond.


Ladbrokes Champions League promotie
© by Ladbrokes


Wed op doelpunten van Real Madrid

De wed bonus van Ladbrokes is als volgt opgezet. Je moet als nieuwe klant je eerste weddenschap inzetten op “Real Madrid to score” en de quotering die je dan krijgt is 6.00. Je kan maximaal 10 euro inzetten en de uitbetaling is dan 60 euro. Je krijgt dus flink verhoogde uitbetaling.

De extra winst die je krijgt moet je wel eerst 3 keer rondspelen tegen een quotering van 1.50 voordat je dat geld kan laten uitbetalen. Deze rondspeel voorwaarden zijn prima, want dit krijg je ook bij de reguliere welkomstbonus voor nieuwe klanten.

Ladbrokes reguliere welkomstbonus

De reguliere welkomstbonus van Ladbrokes heeft een hoger maximum, je kan namelijk een gratis weddenschap van 100 euro krijgen, maar daar moet je dan wel eerst 100 euro voor inzetten. De maximale bonus is hoger, en zonder risico, want je hoeft niet te wedden, maar je moet dan wel storten. De rondspeelvoorwaarden voor de standaard welkomstbonus zijn hetzelfde als die van de verhoogde quoteringen. Lees meer over de Ladbrokes welkomstbonus.

Over de auteur

vorig artikel
Bonus als Bayern dit weekend verliest
volgend artikel
BetRedKings mobiel bonus voor nieuwe en bestaande klanten