weddenbonus nieuws

Gokken op WK Darts Finale – Nu met € 240 Bonus!

Vanavond wordt in Alexandra Palace omstreeks 21.00u de finale om het Wereldkampioenschap Darts 2017 afgewerkt. Nederlander en topfavoriet Michael van Gerwen neemt het op tegen ´The Flying Scotman´ Garry Anderson en jij kunt nu profiteren van deze kraker. Plaats je weddenschap namelijk bij Bookmaker 24Bettle en profiteer direct van 100% Bonus tot € 240!
 

Hoe ontvang ik € 240 Welkomstbonus bij 24Bettle?

  • Klik op een van de 24Bettle Bonus Banners op onze website en meld je aan.
  • Maak een storting met bijv. Neteller, Skrill, PaySafeCard of Visa/Mastercard.
  • Je ontvangt nu 100% bonus tot een maximumbedrag van in totaal € 240!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 8x in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen.
  • Zet maximaal 30% van je totaalsaldo in per bet om je bonus vrij te spelen.

 

24Bettle Bonus © 24Bettle

 

Pak nog € 960 Bonus extra me je volgende stortingen!

Bovenstaande 24Bettle Bonus is qua bonushoogte van uitzonderlijk kaliber. Daarmee houdt het echter nog niet op. Je ontvangt nu ook 50% bonus op je tweede storting, 40% op je derde storting, 30% op je vierde storting en ten slotte 20% op je vijfde storting tot in totaal € 240 per storting. In totaal kun je dus bij 24Bettle profiteren van € 1200! Deze Bookmaker Bonus is exclusief beschikbaar voor wedders die woonachtig zijn in Nederland. Meld je dan ook direct aan, ga Geld Storten Wedden met bijv. Neteller, Skrill, PaySafeCard of Visa/Mastercard!
 

Voorbeschouwing Van Gerwen – Anderson

Bij 24Bettle kun je op tientallen verschillende sporten inzetten, en darts hoort hier ook bij. Michael van Gerwen neemt het vanavond op tegen Garry Anderson. Beide darters kennen een voorspoedig toernooi met zeer goede gemiddeldes. Enkel Reyes wist het van Gerwen even lastig te maken en Chisnall kwam nog het kortste bij het niveau van Anderson. Zeer goede gemiddeldes is in het geval van Van Gerwen wellicht nog te zacht uitgedrukt. De Brabander won gisteren namelijk van Van Barneveld met een recordgemiddelde op het WK van ruim 114. Hij is dan ook met een quotering van 1.29 topfavoriet vanavond. Anderson heeft een quotering van 3.20. Denk jij dat van Gerwen de regerend wereldkampioen Anderson kan verslaan of gaat Anderson voor 3 titels op een rij? Meld je aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Exclusieve Bonus - € 5 Gratis Zonder Storting bij Mr. Green!
volgend artikel
Southampton Liverpool Gokken nu met 12.00 en 8.00 odds!