weddenbonus nieuws

Unibet WK Promo – Jackpot van maar liefst € 1.000.000!

Unibet is een zeer populaire bookmaker en gedurende het WK worden er dan ook enorm veel Unibet WK Weddenschappen geplaatst. Als je nu een € 5(+) weddenschap op een groepsduel plaatst, deel je mee in de Jackpot van 1 miljoen euro als Belgie het WK wint. Dit voor zowel nieuwe als bestaande klanten! Uiteraard wacht er op nieuwe klanten ook een mooie welkomstbonus, namelijk maar liefst 200% tot € 80. Lees nu meer en speel mee!
 
Belangrijk: Unibet.be is enkel beschikbaar voor Belgische klanten. Nederlanders raden we aan om ons WK 2018 Wedden overzicht te bekijken voor andere interessante alternatieven.
 

Hoe maak ik kans op deel van 1 miljoen jackpot?

  • Klik op een van de Unibet aanmeld buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor minimaal € 5 saldo. Storten kan o.a. met Bancontact, Visa en Master.
  • Plaats een € 5(+) pre-match of live weddenschap van een groepsduel WK 2018.
  • Wordt Belgie wereldkampioen? Dan deel jij mee in de jackpot van 1 miljoen euro!
  • Op het moment van schrijven zou dit betekenen dat je maar liefst € 655 wint!

 

WK Unibet 2018 © Unibet

 

Nieuw bij Unibet? Benut de 200% tot € 80 welkomstbonus!

Naast bovenstaande speciale WK actie voor nieuwe en bestaande klanten heeft Unibet ook de Unibet Bonus voor nieuwe klanten. Je ontvangt direct na je storting een 200% bonus tot maximaal € 80. Een storting van € 40 levert je dan ook € 120 aan wedtegoed op. Door je bonusbedrag 3x in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 30 dagen zet je je bonusgeld om in echt geld. Een inzet van € 240 volstaat dus om € 80 aan bonus vrij te spelen, een top bonus! Deze actie is uitsluitend beschikbaar voor spelers woonachtig in Belgie. Nederlanders raden we aan om in ons WK overzicht voor een van de vele andere interessante welkomstbonussen te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale bonus voor Wedden op WK Topscorer. Het WK belooft sensationeel te worden, zet nu zelf in en vergroot de spanning!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op België Egypte: € 15 Free Bet
volgend artikel
Kaarten WK Voorspellen - Gebruik onze Tips en Wed Gratis!