weddenbonus nieuws

Tour promotie bij Unibet

De Tour is weer van start gegaan en dat zullen we geweten Unibet heeft weer een mooie extra promotie klaarstaan voor alle fans van de Tour en geeft mooie prijzen weg aan alle mensen dat hun Tour kennis willen gebruiken voor een gokje te wagen en zo een mooi extraatje te verdienen met hun kennis.

Tour de France promotie

klimmen naar de top voor 500 euro

Zoals de tour de france renners ook geregeld moeten gaan klimmen is het in deze promotie ook aangeraden aan jou om zo goed mogelijk te klimmen en zo veel mogelijk punten te verzamelen zodat je op 26 Juli bij het einde van le tour nummer 1 bent van alle spelers bij unibet dat op de tour hebben gegokt en zich hebben ingeschreven voor de promotie. Je neemt dan een bedrag van 500 euro mee naar huis gratis en voor niets.

 

Wat moet je doen

Eerrst en vooral moet je je registreren voor de promotie, voor meer info hoe je je registreerd neem je contact op met de Nederlandstalige klantendienst. Wanneer je geregistreerd bent voor de promotie begin je met inzetten op de etappe winnaar dit kun je doen voor de etappe is begonnen of je kunt ook tijdens het live volgen van de etappe je inzet live plaatsen (dit lijkt ons een kleiner risico). Met al je winnende weddenschappen op de etappewinnaars verkrijg je punten die tellen in het klassement voor de 2000 euro dat wordt verdeeld onder de 30 hoogste punten houders op het einde van de Tour de France.

 

Dubbele punten scoren

Tijdens een x-aantal etappes voornamelijk de heel spannende kun je zelfs dubbele punten verkrijgen, wanneer je dan hebt ingezet op een etappewinnaar en hij wint krijg je dubbele punten. De etappes waar dubbele punten kunnen worden gescoord zijn:

etappe 3 :                      Antwerpen – Muur van Hoei
etappe 4 :                      Seraing – Cambrai
etappe 10 :                    Tarbes – La Pierre Saint Martin
etappe 12 :                    Lannemezam – Plateau de Beille
etappe 14 :                    Rodez – Mende
etappe 17 :                    Digne les Bains – Praloup
etappe 19 :                    Saint Jean de Maurienne – La Toussuire
etappe 20 :                    Modane – Alpe d’Huez

 

Mocht je de unibet bonus nog niet genoeg vinden heb je nu een mooi extraatje. Wij wensen je alvast het beste geluk toe en hopen dat je op 27 Juli 500 euro rijker bent en een massa aan punten hebt verkregen.

 

Over de auteur

vorig artikel
Verhoogde odds bij Betway
volgend artikel
Wedden op duivensport bij Circus