weddenbonus nieuws

Belgen maken nu kans op € 10.000 met Combi Bet bij Unibet!

Speciaal voor alle Belgische spelers heeft Unibet.be een actie waarbij je een deel van een totale prijzenpot van € 10.000 kunt winnen. Dit simpelweg door een combinatieweddenschap van 8 of meer selecties te plaatsen. Dit voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een 200% stortingsbonus tot € 80. Beide promoties lichten we graag voor jou toe in dit artikel.
 

Hoe maak ik kans op deel van € 10.000?

  • Klik op een van de Unibet Buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Unibet Promotie Pagina, € 10.000 actie en klik op ´registreer´.
  • Plaats € 10(+) 8(+) selecties combi bet met pre-match 1×2 weddenschappen.
  • Premier L., Eredivisie, Ligue 1, Allsvenskan, EliteSerien, Superligaen, gelden.
  • De wedstrijden dienen gespeeld te worden tussen 10 en 13 augustus 2017.
  • Ongeacht resultaat maak je kans op een prijs. Bekendmaking 14 augustus.

 

10.000 euro Unibet
© Unibet

 

Nieuw? Pak 200% stortingsbonus tot € 80!

Door bovenstaande promotie maak je met een € 10 inzet, en ongeacht het resultaat van je bet, kans op 1 van de 100 prijzen. Een mooie kans als bestaande en nieuwe klant bij Unibet. Nieuwe klanten profiteren daarnaast van de Unibet Bonus die je op je eerste storting 200% extra geeft tot € 80. Bij een storting van € 40 krijg je dus € 80 bonus waardoor je totaalsaldo € 120 is. Hierna hoef je enkel je bonusbedrag 3x in te zetten binnen 30 dagen op odds van 1.40. Een totale inzet van € 240 volstaat dus reeds om je € 80 bonus om te zetten in echt geld. Een zeer flexibele Bookmaker Bonus van een van de Beste Bookmakers voor Belgen. We raden je dan ook aan om te profiteren van deze actie nu het nog kan. Klik simpelweg op een van de Unibet aanmeld buttons op onze website en schrijf je in. Storten kan nu o.a. met Bancontact, Hipay, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een bankoverschrijving.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed op Community Shield bij Betfair en pak € 100 extra!
volgend artikel
Heracles Ajax - € 5 gratis + 100% tot € 100 extra!