weddenbonus nieuws

UFC Brazilië wedtips, Betsson odds, en promoties

Op zondag 3 februari keert de UFC weer naar Brazilië, waar de sport van MMA haar wortels heeft. Het belooft een groots evenement te worden met de beste vechters uit het land van de Jiu Jitsu en Vale Tudo. De headliner is vreemd genoeg niet het gevecht tussen voormalig kampioen bij de featherweights, maar een gevecht tussen bantamgewichten Rafael Assuncao en Marlon Moraes. Daarnaast zien we ook de terugkeer van nieuwkomer Johnny Walker tegen veteraan Justin Ledet en komt Demain Maia in actie tegen de relatief onbekende Lyman Good. We zullen hier een korte analyse geven van elke kamp, de Betsson odds en onze pick.
 

José Aldo tegen Renato Moicano

José Aldo heeft het hard te verduren gekregen. Hij verloor twee keer een TKO tegen huidige kampioen Max Holloway. Daarna vocht hij een vuurgevecht tegen Jeremy Stevens waar hij verplicht werd om zijn meer woeste en minder technische stijl te tonen. Hoewel hij de wedstrijd via knockout won, incasseerde hij misschien wel de raakste klappen van zijn carrière. Hij neemt het op tegen de jonge, opkomende Moicano. Moicano heeft 3 uit 4 van zijn laatste kampen gewonnen, tegen gerespecteerde tegenstanders als Jeremy Stevens en Cub Swanson.
 
Onze Pick: Moicano via KO. Dit had de main event moeten worden, maar Aldo koos ervoor slechts 3 ronden te vechten. Dat zegt veel over zijn zelfvertrouwen en motivatie. Moicano heeft zich al veelvuldig bewezen en we denken dan hij technisch sterk genoeg is de verouderende Aldo staand te verslaan.
 

Rafael Assuncao tegen Marlon Moraes

In de headliner van dit evenement nemen nummers 2 en 3 bij de bantamgewichten het tegen elkaar op. Dit is een rematch van een gevecht in 2017 dat eindigde in een split decision ten voordele van Assuncao. Maar sindsdien heeft Moraes 2 van zijn 3 tegenstanders weten verslaan met KO. En dat waren niet de minste, met de voordien ongeslagen Jimmie Rivera en de steeds gevaarlijke grappler Aljamain Sterling. Assuncao heeft dan ook weer 3 keer gewonnen, maar vooral via decision, en tegen mindere tegenstanders.
 
Onze Pick: Moraes via KO

 

Betsson Stortingsbonus
© Betsson

 

Demian Maia tegen Lyman Good

We verwachten dat Demian Maia geen problemen zal hebben om de relatief onervaren Lyman Good op de grond te krijgen.
 
Onze Pick: Maia via Submission
 

Justin Ledet tegen Johnny Walker

Johnny Walker heeft zich in zijn vorig gevecht tegen Khalil Roundtree als knockout kunstenaar bewezen. Hij had minder dan 2 minuten nodig om kort werk te maken van zijn tegenstander. Hij heeft de kracht, de fysiek en de lengte. Maar hij neemt het op tegen de technische bokser Justin Ledet, die nog maar 1 keer verloor, en nooit via KO. Bovendien heeft hij ondergewaardeerde grappling. Ledet weet hoe hij de grootste slagen kan ontwijken en heeft al vaak via Decision tegen veel sterkere tegenstanders gewonnen.
 
Onze Pick: Ledet via Decision
 
Betsson biedt de beste odds voor MMA, bovendien krijg je een welkomstbonus voor sport van 100% tot en met 75 euro! Bezoek de site nu om je Betsson bonus te ontvangen! Belgen raden we aan om een kijkje te nemen op Bookmakers België.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wie wordt topscorer in de Premier League? Leo Vegas odds en promoties
volgend artikel
Winst Feyenoord @ 50.00 bij Mr Green