weddenbonus nieuws

UEFA EK voor jongeren onder 21

Het EK U21 wordt ondertussen al voor de 22ste keer gespeeld. Kan voormalig kampioen Duitsland zijn titel opnieuw veiligstellen? Van de 12 deelnemende landen kan er enkel één land winnen. Wil jij ook even winnen, probeer dan de Bet777 stortingsbonus uit.

 

Kwalificatie procedure van het EK voor jongeren onder 21

Deelnemers geboren na 1 Januari 1996 mogen geselecteerd worden en in totaal nemen er 54 landen deel aan de kwalificatierondes. De deelnemers zijn ingedeeld over 9 groepen van 6 teams. De groep winnaars kwalificeren direct, terwijl dat van de teams die als 2e zijn geeindigd alleen de 3 beste twee positie houders een plek verdienen op het hoofd evenement. Groepswinnaars gaan niet alleen door naar de knock-out rondes, maar mogen ook deelnemen aan de Olympische Zomerspelen 2020. Belangrijk om te weten wel is dat de spelers enkel onder de 21 moeten zijn vanaf het moment de kwalificatie matchen beginnen.

 

De 3 groepen en halve finales deelnemers Europees Kampioenschap onder 21

De bookmakers Nederland maken er niet al te veel commotie van aangezien deze jonge spelers nog niet zo veel fans hebben. Toch kan je als echte fanaat er nog altijd op wedden.

 

Groep A
Spanje
Italie
Polen
Belgie

 

Spanje dat zich overwinnaar mag noemen van groep A met 2 overwinningen en een verlies tegen Italië in groep A. Italië heeft zelf tegen Spanje gewonnen en eindigde op hetzelfde aantal punten. Toch komen de Italianen te kort aangezien Frankrijk in Groep C met meer punten de groep heeft afgesloten. Dus head to head winnaars, maar toch de grote verliezer in deze groep, zeker na veelbelovende overwinningen tegen Spanje en België. Uiteindelijk zullen ze alleen verdrietig terugkijken naar het verlies tegen Polen dat ze duur is komen te staan.

 

Groep B
Duitsland
Denemarken
Oostenrijk
Servië

 

Duitsland is de huidige titelverdediger en de Duitsers hebben het ook redelijk makkelijk gehad in de groep. Het zag er nooit naar uit dat het lastig zou worden. Maar ook al was er geen verrassende groepswinnaar, Denemarken had alle moed om wellicht de beste 2e plek kwalificatie vast te stellen.

 

Groep C
Roemenië
Frankrijk
Engeland
Kroatië

 

De spelers die in de kijker staan op dit EK voor jongeren

  • Luca Waldschmidt de huidige topscorer van het EK onder de 21 2019 en Alexander Nubel gaan naar de halve finales en er kan best wat verwacht worden van de huidige titelverdedigers. Zeker met een keeper die ook wel de toekomstige vervanger van Manuel Neuer wordt genoemd.
  • Dani Ceballos en Pablo Fornals die beide 2 doelpunten hebben gescoord voor Spanje zullen graag geschiedenis maken en voor Spanje onder 21 4 uit vijf keer de finales behalen van dit toernooi.
  • Jonathan Ikoné, Moussa Dembélé deze topschutters hebben Frankrijk in de kwalificaties met 12 punten boven de achtervolgers gelaten. Ook al zijn ze nu als 2e in de groep doorgegaan, kunnen we misschien nog een titel verwachten voor Frankrijk. Met 4, 4 en 0 doelpunten hebben ze de groep afgesloten. De spelers die hier voor hebben gezorgd: Florinel Coman, Ianis Hagi, George Puşcaş die allen 2 keer het net hebben gevonden om zich boven Frankrijk te plaatsen.

 

De halve finales van de EURO onder de 21 jaar

Dus de winnaar van alle drie de groepen gaan direct naar de halve finales. Het gelijkspel tussen Roemenië en Frankrijk leverde een interessante ontwikkeling op. Beide begonnen ze met 6 punten aan de onderlinge wedstrijd, en gingen ze door bij winst. Met dank aan de regel van de beste 2e plaats in de groep met deze drie 4-hoofdige groepen konden ze direct doorgaan naar de halve finales van het toernooi.

 

Schema en odds halve finales en de grote finale EK onder 21

De best gewaardeerde site waar je de komende wedstrijden live je inzet kan plaatsen is Betfirst. Bekijk onze Bet777 review die met 97 punten geweldig hoog bovenaan op de review lijst staat.

 

 

quoteringen voor de halve finale EK onder 21
© BetFIRST

 

Halve finale EK onder de 21

Duitsland – Frankrijk – Donderdag 27 juni om 18:00 in Stadio Renato Dall’Ara in Bologna.
Spanje – Roemenië – Donderdag 27 juni om 21:00 in Reggio Emilia.

 

Finale EK onder de 21 in Italië en San Marino

De winnaar van Duitsland – Frankrijk neemt het op tegen de winnaar van Spanje – Roemenië op zondag 30 juni om 20:45 in Udinese in het Friuli Stadium oftewel de Dacia Arena.

 

Geweldige bonus voor nieuwe spelers

De Bet777 Welkomstbonus levert je 50% extra tot € 150 op na je eerste storting. Stel je stort € 300 dan betekent dit dat je € 150 bonus ontvangt en een totaal speeltegoed van € 450 hebt. Je dient nu je bonusbedrag 4x in te zetten (= 4 x 150 = € 600). Nadat je dus voor € 600 hebt gespeeld op quoteringen van 2.00 of hoger is je € 150 bonusgeld omgezet in echt geld. Mocht je nu krap bij kas zitten of gewoon niet zo veel wilt inzetten dan kan je zelfs gebruik maken van aanbiedingen als gratis wedden zonder storting.

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op de Brexit: wanneer verlaat het Verenigd Koninkrijk Europa?
volgend artikel
Wat doen de vrouwen van Nederland tegen Italie op het WK?