weddenbonus niews

Wie wint de verkiezingen in Nederland?

Op 15, 16 en 17 maart wordt er in Nederland opnieuw gestemd. Dat betekent natuurlijk dat je nu al kunt wedden op wie de parlementsverkiezingen gaat winnen. Hoe en waar je dat het beste doet, lees je hier.

 

Waar wordt er op gestemd?

De Tweede Kamerverkiezing is de meest belangrijke verkiezing in Nederland. Er wordt dan een nieuwe volksvertegenwoordiging gekozen. Alle stemgerechtigden kunnen dan kiezen welke partij ze in de Tweede Kamer wensen. Ook wordt er gestemd op kandidaten. Direct na de verkiezingen gaan de voorzitters van de partijen onderhandelen wie er de volgende vier jaar gaat regeren. Bij de betting sites kun je nu al inzetten op welke partij jij verwacht het grootste wordt in Nederland. Met andere woorden: je kunt inzetten op de partij waarvan jij verwacht dat ze de meeste stemmen krijgen. Ook kun je bij de bookmakers wedden op de aankomende Minister-President. De kans is zomaar aanwezig na half maart geen Minister President meer is. Wedden op verkiezingen is al jaren big business. In Nederland en België is het nog wat minder populair dan in landen zoals het Verenigd Koninkrijk. We hebben wel gemerkt dat het wedden op politiek hier toch ook steeds populairder aan het worden is.

 

Veel mogelijkheden bij wedden op politiek

Wedden op de verkiezingen is op dit moment hartstikke populair. Dan hebben we het niet alleen over de verkiezingen in Nederland maar bijvoorbeeld ook in Duitsland of Frankrijk. Bij Unibet kun je bijvoorbeeld al wedden op wie er de volgende Duitse Bondsdagverkiezingen de grootste partij wordt. Ook kun je bij deze bookmaker al inzetten op de Franse presidentsverkiezingen van 2022 inzetten. Emmanuel Macron is hier nog altijd favoriet met 1.75. Iets verder in de toekomst, maar al wel aangeboden bij deze bookmaker zijn de algemene verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk in 2024. Zelfs bij de burgemeestersverkiezing van Londen dit jaar zijn al odds te vinden.  Je kan het zo gek niet bedenken of er valt op te wedden.

Hoewel we natuurlijk altijd de mooiste sportevenementen voor je uitkiezen en een hoop over voetbal bespreken, is het ook wel eens tijd om je meer te informeren over het wedden op politiek en de Nederlandse verkiezingen. Zoals je net al hebt kunnen zien zijn er bij Unibet een hoop odds voor wedden op de politiek te vinden. We hebben over deze bookmaker ook een uitgebreide review geschreven. Deze Unibet review kun je natuurlijk altijd eens doorlezen als je meer informatie wilt over Unibet.

 

wedden op de verkiezingen in Frankrijk

©Unibet

 

 

Nog geen odds bij het wedden op de verkiezingen in Nederland

Er worden bij de verschillende bookmakers al een hoop politieke weddenschappen aangeboden. Toch is het wedden op de verkiezingen in Nederland nog lang niet bij alle bookmakers mogelijk. We verwachten wel dat er zeer binnenkort al odds beschikbaar komen bij de bookmakers. Hier zullen we je uiteraard over op de hoogte houden. Mocht je in de tussentijd wel al willen wedden op politiek of andere (sport) weddenschappen, dan kun je dit natuurlijk wel gewoon doen. Via de link hieronder kun je je direct aanmelden bij Unibet.

 

 

 

vorig artikel
Kan West-Ham Manchester City wel van het winnen houden?
volgend artikel
Pakt Anderlecht door tegen Mechelen?