weddenbonus nieuws

Wed op de Tour bij BetFIRST en krijg 200% tot €100

Graag willen we je attent maken op de mooie actie van BetFIRST voor te wedden op de Tour de France. Kies jouw winnaar van de dag of gele Trui drager en ontvang 200% tot 100€ extra. Deze actie is geldig voor zowel Nederlanders als Belgen. Hieronder lichten wij deze actie toe en blikken we vooruit op de Tour de France 2018.

Hoe krijg ik de 200% tot €100

  • Meld je via een van de banners op deze pagina aan bij BetFIRST of log in.
  • Storten kan via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Gebruik de BetFirst code bij je storting: BETFIRST100
  • Speel driemaal je storting en bonus bedrag rond.
  • De minimum odds hiervoor dienen 1.40 te zijn.
  • In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Tour de France – verschillen met andere jaren

De Tour de France begint zaterdag op 7 juli en eindigt op zondag 29 juli. Dit jaar is de Tour de France bijna volledig Frans. Niet zoals andere jaren, waar er eerst 2 of 3 dagen in het buitenland wordt gereden. Nu is er slechts een klein stukje van Spanje die wordt bezocht. Voor de liefhebbers komt er dit jaar weer een strook van Paris-Roubaix in voor, wat zeker spektakel zal opleveren. Ook een ploegentijdrit van 35km maakt zijn intrede, na 3 jaar afwezigheid.

Wedden Tour de France BetFIRST © BetFIRST

 

Tour de France – Voorbeschouwing en Favorieten

Voor de start was er veel te doen over de al dan niet deelname van Chris Froome, maar tot op heden start hij gewoon in de Tour. De favoriet bij de Beste Bookmakers is Froome, met daarna Richie Porte.  In deze 105e editie zijn er ook een paar andere uitdagers om Froome het vuur aan de schenen te leggen: Vincent Nibali, Quintana, Landa, Romain Bardet, Tom Dumoulin en Bauke Mollema. De eerste week beloofd rustig te worden, op de kasseistrook van Roubaix en de ploegentijdrit na. Het echte werk begint in week 2 en week 3. Je kan de BetFIRST bonus gebruiken om te wedden op de eindwinnaar van de Tour de France, want de odds voldoen aan de minimum odd van 1.40. Ook andere bookmakers hebben een bookmaker bonus voor deze Tour de France.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed €5 op Brazilië België en krijg €5
volgend artikel
Zet in op Zweden zonder enig risico