11:15 uur

Wed € 10 op de Tour bij BetFIRST en krijg 4x € 5 cadeau!

Graag willen we je attent maken op een zeer mooie actie van BetFIRST omtrent de Tour de France. Kies jouw winnaar van de dag met een inzet van € 10 en je ontvangt, ongeacht het resultaat, een € 5 Free Bet. In totaal kun je 4x profiteren van een € 5 Free Bet wat voor een totale bonuswaarde van € 20 zorgt! Wij lichten deze actie voor jou nader toe en blikken vooruit op de Tour de France 2017.

 

Hoe pak ik 4 x € 5 aan Free Bets?

  • Meld je via een van de banners op deze pagina aan bij BetFIRST of log in.
  • Ga naar de Promotie Pagina, Tour de France en klik op ´deelnemen´.
  • Plaats een € 10 enkelvoudige weddenschap op de ritwinnaar van de dag.
  • Je ontvangt voor elke € 10 bet een € 5 Free Bet. Max. 4 x € 5 Free Bet p.p.
  • Benut je Free Bet(s) binnen 7 dagen en alle winst is volledig voor jou!

 

Tour de France – Voorbeschouwing en Favorieten

De Tour de France wordt verreden van 1 juli tot 23 juli. Dit jaar zijn er opvallend weinig aankomsten bergop en tijdrit kilometers, dit in de hoop op interessante ontsnappingen en dagzeges. In de bergetappes zijn klassement favorieten Froome, Quintana, Contador, Aru en Porte de grote namen voor de ritwinst. De Franse hoop is gevestigd op Romain Bardet. In de sprint etappes kun je het beste inzetten op namen als Sagan, Greipel, Kittel, Kristoff en Cavendish. Dit jaar is er geen Nederlander die voor de top van het klassement zal rijden. Gesink lijkt te gaan gokken op dagwinsten en Mollema is knecht voor Contador. Groenewegen zal proberen een sprint te winnen.

 

BetFIRST EK Bonus
© BetFIRST

 

Nieuw bij BetFIRST? Wed aanvullend € 100 risicovrij!

Bovenstaande € 20 Bookmaker Bonus Actie is voor nieuwe en bestaande klanten uit Nederland en Belgie. Nieuwe klanten maken daarnaast door de BetFIRST Bonus nog eens extra gebruik van een super promotie. Plaats een eerste weddenschap naar keuze en bij verlies krijg je je inzet tot € 100 terug! Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar support.nl@betfirst.be en erna het terug ontvangen bedrag 1x inzetten op 1.20+ odds. Erna kun je uitbetalen of doorspelen. Je kunt bij BetFIRST Wedden met iDeal en Bancontact. Meld je direct onderstaand en en profiteer van € 105 risicovrij wedden!

Claim de bonus! Meer informatie