weddenbonus nieuws

Gokken op Tottenham Bayer Leverkussen – Spurs @ 8.00!

Opnieuw een mooie actie van 888Sport voor nieuwe Nederlandse klanten. Ditmaal kun je profiteren van een quotering van 8.00 in plaats van 2.02 voor winst Tottenham Hotspur thuis tegen Bayer Leverkussen. Een quotering van bijna 4 maal zo hoog! Lees nu hoe jij exact kunt profiteren en wat je nog meer bij Bookmaker 888Sport kunt verwachten.
 

Hoe wed ik op Tottenham @ 8.00?

  • Meld je aan bij 888Sport via een van de 888Sport Banners op deze website.
  • Maak een storting van € 10 of meer met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PaySafe.
  • Wed € 10 op winst Tottenham Hotspur tegen de oorspronkelijk 2.02 odd.
  • Gewonnen? Ontvang inzet + winst (€20,20) + extra odd winst in Free Bets.
  • Gebruik je € 59,80 aan Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is voor jou!

 

Tottenham Hotpsur Bayer Leverkussen Wedden
© 888Sport

888Sport – Top Bookmaker!

Bovenstaande 888Sport Bonus voor nieuwe Nederlandse klanten zorgt ervoor dat jij met een inzet van € 10 direct € 10,20 winst kan maken en aanvullend nog eens € 59,80 aan Free Bets ontvangt. Een betere start is bijna niet te bedenken. Toch zijn er nog meerdere manieren waarop je bij 888Sport een vliegende start maakt. Bijvoorbeeld met de 888Sport Bonanza (refund bij doelpuntenmaker bet), 888Sport Spice Up Saturdays (free bets bij doelpunten van jouw team en de 888Sport 88th Minute Insurance (refund bij doelpunten na 88e minuut). Daarnaast helpen de goede quoteringen ook mee en is 888Sport sowieso al een goede bookmaker door de gebruiksvriendelijke website. Ook Mobiel Wedden is comfortabel bij 888Sport door de handige 888Sport App. Je kunt onder andere storten met iDeal, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard en Visa/MasterCard. Dit is geheel gratis en ook aan terugstorten zijn geen kosten verbonden. 888Sport behoort zonder twijfel dan ook tot de Beste Bookmakers Nederland en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden. Dit kan nu direct via bovenstaande of onderstaande banner. Veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op PSV Bayern Munchen - Nu 26.00 en 6.00 odds!
volgend artikel
BetFinal Gratis Wedden Zonder Storting - Pak nu € 5 Gratis!