weddenbonus nieuws

Geld inzetten op Ajax Spurs kan nu met € 100 gratis van Svenbet!

Na een 0-1 overwinning in Londen kijkt heel Nederland toe of Ajax vanavond de klus kan klaren. Winst of gelijkspel is voldoende voor een plek in de Champions League finale tegen Liverpool. Velen hopen op Amsterdams succes en jij kunt hier nu ook van mee profiteren! Voordat je je inzet op dit duel plaatst, krijgen wedders woonachtig in Nederland en België namelijk eerst nog 100 euro cadeau van bookmaker Svenbet. Wij leggen uit hoe en blikken vooruit op Tottenham Ajax Quoteringen.
 

Hoe krijg ik € 100 gratis inzet bij Svenbet?

  • Klik op een van de Svenbet aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort erna met bijv. Visa/Master, Wedden met iDeal is eveneens mogelijk!
  • Erna wordt je storting verdubbeld met een maximum bonusbedrag van € 100.
  • Dit betekent dus als je bijvoorbeeld € 60 stort, dat je € 120 aan tegoed hebt.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag nog 10x in op 1.90(+) odds binnen 30 dagen.
  • Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

 

Svenbet Welkomstbonus
© Svenbet

 

Quotes Tottenham Ajax van 18/4/19!

 

Datum Weddenschap 1 X 2
8/5 Tottenham Hotspur – Ajax 2.29 3.55 3.01
8/5 To Qualify 1.30 3.50

 

Bekijk alle quoteringen en meld je aan!

 

Weet Ajax de finale te bereiken?

Met de afwezigheid van Kane en Son in het eerste duel hoopten velen reeds stiekem op Amsterdams succes. Dat Ajax ook daadwerkelijk wist te winnen, en de score zelfs groter had kunnen uitvallen, maakte de droom waar. Het karwei dient nu geklaard te worden en Ajax trapt af met een volledig fitte selectie. Bij Tottenham keert Son terug maar Kane is nog altijd afwezig. Ajax start het duel vol goede moed en met een bekerwinst op zak. Tottenham verloor haar laatste 9 van de 10 uitduels en verkeert in een vormcrisis. Weet het hier in Amsterdam uit te komen of gaat Ajax voor het eerst in decennia weer in Champions League spelen? Jij bepaalt het bij Svenbet!
 

Svenbet, uitstekende keuze voor jou bet!

Om te wedden op Tottenham Hotspur Ajax is Svenbet een uitstekende keuze. Dit mede door bovenstaande Bookmaker Bonus en de vele andere beschikbare promoties. Ook voor andere voetbalduels en sporten ben je echter bij Svenbet aan het juiste adres. Je kunt inzetten op meer dan 50 verschillende sporten en hebt tal van selecties per duel. Het feit dat je kunt storten met iDeal en de klantenservice zeer goed bereikbaar is, is natuurlijk ook mooi meegenomen. De quoteringen zijn ten slotte uitstekend waardoor we Svenbet tot de beste Bookmakers Nederland scharen. Beproef nu je geluk en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ligue 1: Het duel van de vervolgers tussen Lyon en Lille deze zondag
volgend artikel
Giro d'Italia - wie wint de eerste Grand Tour van het seizoen?