Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een bookmaker met een licentie.

Het Wereldkampioenschap Voetbal is het grootste voetbalevenement en daarom ook zeer populair om weddenschappen op te plaatsen. Toto is een van de bookmakers waar Nederlanders hun weddenschappen bij kunnen plaatsen. Op deze pagina bespreken we speciaal voor jou Toto Tips en Toto Promoties zodat jij winstgevend en met zo goed mogelijke promoties kunt wedden op het WK.

Toto Tips WK 2018

Er zijn maar liefst 64 wedstrijden waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen en daarmee ook veel verschillende keuze mogelijkheden. Wij blikken middels een voorbeschouwing vooruit op verschillende duels en geven hierbij onze aanbevelingen. Graag verwijzen wij je via onderstaande button naar de pagina waar je desbetreffende voorbeschouwingen kunt terugvinden. Op deze pagina vind je ook alle andere relevante informatie omtrent het wedden op het WK 2018 in Rusland.

Toto Bonus WK 2018 Promoties

Oorspronkelijk bood de Toto geen enkele promoties aan. Recentelijk is het begonnen met zo nu en dan verschillende promoties aan te bieden. In vergelijk met andere bookmakers zijn deze promoties behoorlijk karig. Toch beschrijven wij graag voor jou de desbetreffende promoties maar geven jou tegelijkertijd ook een alternatief voor een soortgelijke betere promoties.

Toto Actie 1: Plaats voor € 20 aan weddenschappen en krijg € 5 Free Bet (Mr Green = € 50!)

Door tussen 13 en 17 juni voor € 20 aan weddenschappen te plaatsen krijg je een € 5 Free Bet cadeau. Een leuke extra maar dit kan een heel stuk beter. Graag laten we je kennis maken met Mr Green. Als je je via onze site bij Mr Green aanmeldt en een eerste weddenschap van € 20 of meer op een 1.80(+) quotering plaatst, krijg je, ongeacht het resultaat van je weddenschap, maar liefst € 50 aan Free Bets. Dit is 10x zoveel! Mr Green accepteert Nederlandse spelers, geeft je de gelegenheid om onder andere met iDeal te storten en behoort tot de Beste Bookmakers Nederland. Kortom, zeer zeker de moeite waard voor een aanmelding!

Toto Actie 2: Voorspel Topscorer en krijg € 5 Free Bet per doelpunt (Betser = € 10 Gratis!)

Door voor aanvang van het toernooi een € 15(+) weddenschap te plaatsen op de Topscorer van het toernooi krijg je bij elk doelpunt van de speler een € 5 Free Bet. Een leuke actie maar vervelend is dat je de Free Bet dient te gebruiken in dezelfde speelronde als waarin het doelpunt is gemaakt. Zeker bij latere wedstrijden kan de Free Bet hierdoor onverhoopt verloren gaan. Ook kent de Free Bet een minimum quotering van 1.70. Wij raden als alternatief voor Nederlanders de promotie van Betser aan. Hier krijg je bij een € 25 inzet op de WK Topscorer ook een € 5 Free Bet per doelpunt. Je Free Bets zijn echter 7 dagen te benutten en kennen geen minimum quotering. Daarnaast krijg je € 10 cash na je eerste € 20(+) weddenschap en zijn de quoteringen ook nog eens een stuk beter! Lees onderstaand meer over deze topscorer actie en de € 10 aan gratis cash welkomstbonus.

Bekijk alle WK Welkomstbonussen

Bovenstaand benoemde we promoties / welkomstbonussen van Betser en Mr Green. Dit waren slechts 2 voorbeelden van de vele beschikbare opties. Zeker gedurende het WK bieden vele bookmakers tal van prachtige welkomstacties. We raden je dan ook aan om een kijkje te nemen in ons Bookmaker Bonus overzicht om alle acties te zien gerangschikt op basis van onze waardering.