weddenbonus nieuws

STVV – Gent – welke ploeg is op weg naar Europa?

Geen week met zot voetbal zonder de Jupiler Pro League. En daarmee gaan we ook vandaag verder. Deze avond zijn er meerdere interessante wedstrijden in de hoogste Belgische klasse. En wij gaan het hier hebben over STVV tegen KAA Gent. Voor deze wedstrijd vind je bijzonder veel verschillende weddenschappen bij bookmaker b-Bets. Een van de beste bookmakers Nederland biedt je daarnaast ook sterke odds en een welkomstbonus tot € 100. Maar ook puur qua voetbal belooft dit een spannende wedstrijd te worden, want op dit moment staan beide ploegen achter elkaar in het klassement.
 
Beide ploegen hebben 47 punten en staan daarmee op plaats 6 en 7 in de stand, met een licht voordeel voor KAA Gent. Kijken we naar de laatste 5 wedstrijden, dan heeft Gent een licht voordeel. Met 3 op 5 won de ploeg een wedstrijd meer dan STVV. Echter kwamen de twee nederlagen in de laatste 2 wedstrijden. STVV heeft maar 1 wedstrijd verloren van de laatste 5 en heeft al 3 matchen niet verloren. In totaal heeft Gent iets meer doelpunten gescoord, maar STVV heeft een licht betere verdediging. Wie is je favoriet in de Jupiler Pro League?
 

Kies uit meer dan 600 verschillende weddenschappen

Sint-Truiden heeft dan misschien thuisvoordeel, toch zijn zij de outsider bij de bookmaker. Op dit moment ontvang je een quotering van 3.45 voor winst van de ploeg. Gent is gefavoriseerd en levert je op dit moment odds van 1.95 op indien zij de wedstrijd winnen. Ook voor een gelijkspel zijn de odds relatief hoog met 4.00. En dat is maar het begin, met meer dan 600 verschillende weddenschappen heb je echt veel keuze.

  • Voor een 0-0 ontvang je bijvoorbeeld odds van 21.00
  • Een 0-4 wordt je aangeboden met odds van 36.00
  • Wint STVV 3-0, dan ligt de quotering zelfs bij 46.00
  • Scoren beide ploegen 3 keer, zijn de odds bij 32.00

Dit is dus een kort overzicht van enkele odds voor deze wedstrijd. Maar dan hebben we het helemaal nog niet gehad over de betting bonus van de bookmaker.
 

B-Bets: Tot € 100 voor je eerste storting

Heb je namelijk nog geen account bij de bookmaker, dan wachten er tot € 100 op je. Via onze link beneden ga je naar de site van de bookmaker. Rechts bovenaan klik je op ‘register’ en maak je een account aan. Nadat je klaar bent met het openen van je account, kun je een eerste keer storten. Voor een storting van minstens € 20 ontvang je een exclusieve bonus. Deze wordt aangeboden met een percentage van 100% tot € 100.
 

B-bets biedt je tot 100 euro bonus voor je eerste storting
© b-Bets

 
Voordat je de bonus van BBets kunt laten uitbetalen, moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Binnen de 30 dagen moet je het bedrag vrijspelen. Speel zowel het stortings- alsook het bonusbedrag 8 keer rond. Dit is mogelijk met weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten. Daarbij bestaat er ook een minimale quotering van 1.80. Maak dus nu je account aan en profiteer van de odds voor Sint-Truiden tegen Gent!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Behoudt Rennes zijn voorsprong tegen Arsenal? Tot € 250 bonus.
volgend artikel
Topduel in de Eredivisie - AZ tegen Ajax met € 100 voor jou!