weddenbonus nieuws

Jupiler Pro League: Standard tegen leider Genk in de Play-Offs

Met Standard tegen Genk spelen morgen de leider en de nummer 4 in de stand tegen elkaar. In de strijd om de titel is dit een bijzonder belangrijke wedstrijd. Genk staat op dit moment 4 punten voor op Club Brugge. Met 9 punten op 12 doet Genk het in de Play-Offs tot nu goed. Standard zet dan weer een 6 op 9 neer en wil de volgende 3 punten pakken tegen Genk. Je voetbal bet bij bookmaker Ladbrokes levert je voor deze wedstrijd heel wat op. We beginnen met de quoteringen voor deze match en presenteren je dan ook de stortingsbonus van 100% tot € 200 bij Ladbrokes!
 

Odds Standard – Genk in de Play-Offs bij Ladbrokes

Qua quoteringen is dit een bijzonder interessante wedstrijd. Standard heeft het thuisvoordeel, maar Genk is de leider. De quotering voor winst van Luik ligt bij 2.875. Voor Genk liggen de odds voor winst met 2.35 ook bijzonder hoog. In het geval van een gelijkspel ontvang je 3.60 keer je inzet. Met meer dan 130 verschillende weddenschappen op de wedstrijd is het aanbod Ladbrokes een van de beste bij de bookmakers voetbal. Wedden op de exacte score kan je heel wat opleveren. Voor een 1-0 ontvang je al een notering van 13.00. Ook een simpele overwinning van Racing Genk wordt al aangeboden met odds van 11.00. Scoort geen van beide ploegen, dan ligt de notering al bij 17.00. Historisch heeft Standard een voordeel met 29 keer winst in het rechtstreekse duel. Genk zit op 15 keer winst en 16 keer was er een gelijkspel.
 

Standard heeft het grotere deel van de wedstrijden tegen Genk gewonnen
© Ladbrokes

 

100% tot € 200 voor je eerste Ladbrokes storting

Voor nieuwe klanten wachten er tot € 200 bij de bookmaker. Nog geen account bij Ladbrokes? Maak je online sportweddenschap account dan nu aan. Klik op onze link naar de site van de bookmaker. Volg daarna de stappen van Ladbrokes. Voor je eerste storting moet je een bedrag van minstens € 10 kiezen. Dan ontvang je 100% van je storting als Ladbrokes welkomstbonus. Stort je bijvoorbeeld € 100, dan ontvang je ook € 100 als bonus. Echter is het zelfs mogelijk, tot € 200 voor je eerste storting te ontvangen. Omdat het bij deze bonus om een freebet gaat, hoeft de bonus niet worden vrijgespeeld. Zet gewoon het bedrag binnen de 7 dagen in, voordat de bonus vervalt.
 
Op dit moment is er zelfs nog een exclusief aanbod. Tijdens het registreren van je account heb je de mogelijkheid om een bonus code te gebruiken. Tik de bonuscode 10FREE in. Hierdoor ontvang je nog eens € 10 als gratis weddenschap zonder storting. Dit aanbod is gewoon cumuleerbaar met de € 200 voor je eerste storting. In totaal wachten er dus nu exclusief € 210 op je bij Ladbrokes. Maak dus nu je account aan, pak de € 10 als gratis weddenschap en daarna ook nog de stortingsbonus tot € 200. Veel succes met je weddenschappen op Standard – Genk in de Play-Off bij Ladbrokes!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Kwartfinale Europa League: Draait Napoli het resultaat tegen Arsenal?
volgend artikel
Unibet Bet Builder: Creëer je eigen combinatieweddenschap