Zondag 27 november staan Spanje en Duitsland tegenover elkaar in alweer de tweede groepswedstrijd van het WK 2022. Spanje zit vol vertrouwen na de 7-0 overwinning op Costa Rica, maar Duitsland is aangeslagen na de 2-1 nederlaag tegen Japan. De Duitser stonden na 45 minuten nog op voorsprong maar gingen na 90 minuten toch met lege handen naar huis. Hierdoor moet Duitsland winnen van Spanje, terwijl het nog geen jaar geleden maar liefst 6-0 werd voor Spanje in een onderlinge wedstrijd. Hebben de Duitsers een kans tegen Spanje op zondag? In deze voorbeschouwing bespreken we de beste odds bij de Nederlandse bookmakers en geven we je een paar geweldige wedtips!

3 Wedtips voor wedden op Spanje – Duitsland van onze experts

Bij zulke mooie wedstrijden als Spanje – Duitsland horen natuurlijk geweldige odds. Vandaar dat we een rondje langs de betting sites hebben gemaakt om voor jou op zoek te gaan naar de beste quoteringen. Er zijn drie Nederlandse bookmakers die er qua Spanje – Duitsland odds met kop en schouders bovenuit steken. Dat zijn Unibet, BetCity en Bet365. Onze betting experts hebben daarbij direct drie handige wedtips bij Spanje – Duitsland gevonden. Hieronder zie je de exclusieve tips en de bijbehorende quotering. Door op één van de links te klikken, kun je je direct aanmelden en daarbij een mooie WK bonus pakken.

  • 9.00 BetCity Odds: Spanje wint met 2-1 van Duitsland.
  • 3.25 Bet365 Odds: Ferran Torres scoort op een willekeurig moment in de wedstrijd
  • 1.75 Unibet Odds: Meer dan 2,5 doelpunten

Met het oog op de voorgaande wedstrijden tussen beide landen en de laatste wedstrijden in groep E op het WK, hebben onze experts drie mooie wedtips voor je opgesteld. Bij de eerste wedtip is rekening gehouden met de 7-0 overwinning van Spanje en de 6-0 overwinning op Duitsland in de Nations League. Spanje is aanvallend sterk en weet het net regelmatig te vinden. Toch weet Duitsland dat ze het achterin dicht moeten houden en dat ze ook moeten scoren. Een 2-1 overwinning van Spanje is dan ook zeer reéel. Bij Betcity krijg je voor Spanje – Duitsland wordt 2-1 maar liefst negen keer je inzet. 

Ferran Torres is de man in vorm bij Spanje en wist in zijn eerste wedstrijd op het WK direct twee keer te scoren. Torres is vaste keuze van Luis Enrique en is een van de gevaarlijkste mannen van de Spaanse ploeg. Er gaat constant dreiging uit en als hij niet scoort geeft hij wel een assist. Daarom verwachten we ook dat de speler van Barcelona ook tegen Duitsland zal uitblinken. Een eerste goal van Torres in de wedstrijd staat bij Unibet op 7.50 maar voor een goal op een willekeurig moment in de wedstrijd pak je alsnog 3.25.

Als derde tip zeggen we dat er meer dan 2,5 keer gescoord wordt. Daarmee bedoelen we dus dat er drie of meer goals vallen in deze wedstrijd. Met de aanvalsdrift van de Spanjaarden en het moeten van de Duitsers kan het niet anders dan dat dit een open wedstrijd wordt met veel kansen en dan ook doelpunten. Drie goals lijkt haast wel een zekerheid en daar krijg je alsnog 1.75 voor. Een buitenkansje!


Natuurlijk is het altijd lekker om de hoogste odds te pakken. Daarom dat we je ook aanraden om de bovengenoemde tips bij de aangewezen bookmakers te spelen. Negen keer je inzet voor de 2-1 uitslag pak je alleen bij BetCity. Ook de Bet365 odds voor een goal van Torres zijn hoger dan je bij andere bookmakers kunt vinden.

50 keer je inzet bij 1,5 goals of meer Spanje - Duitsland

Odds Boost Spanje – Duitsland

Op het moment van schrijven is er alleen een odds boost bij Circus te vinden voor Spanje vs Duitsland.. Je krijgt 50 keer je inzet bij meer dan 1,5 goals tijdens deze wedstrijd. Je kunt maximaal één euro inzetten en daarmee dus € 50,00 winnen.

Odd boost van @50.00 als Nederland wint van Ecuador op het WK!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Nederland wint tegen Ecuador op het WK 2022!
Eindigt over

Wedden op Spanje – Duitsland met free bet van € 50,00

Bij Betcity kun je nu een free bet van € 50,00 pakkenals je ouder bent dan 24 jaar en je als nieuwe speler aanmeldt. Na het registreren en het maken van een eerste storting tussen € 20,00 en € 49,99 krijg je een freebet van € 20,00. Stort je echter € 50,00 of meer? Dan pak je een freebet van € 50,00. Dat geeft je een mooie buffer om te wedden op WK 2022. Toch kun je ook op andere sporten en wedstrijden inzetten. Heb jij wel oren naar deze mooie welkomstbonus? Meld je dan direct aan