weddenbonus nieuws

Vier Serie A wedstijden op dinsdag!

Na een prachtig voetbalweekend met Premier League, Bundesliga en La Liga wedstrijden, gaan we op dinsdag verder met de Serie A. We bespreken de vier wedstrijden van dinsdag en hebben mooie odds gevonden!

 

SPAL – Cagliari

SPAL vecht tegen degradatie. Het team staat op de negentiende plek met maar liefst zeven punten achterstand op Lecce. De match tegen Cagliari is de mogelijkheid op punten. Cagliari staat twaalfde maar heeft dat met name te danken aan de geweldige reeks aan het begin van het seizoen. Vanaf december is het mis bij Cagliari en werd er niet meer gewonnen. Een nieuwe nederlaag kan wel eens desastreuze gevolgen hebben voor de ploeg van Walter Zenga. Als het team ook dinsdag verliest kan Cagliari zomaar eens afzakken naar de vijftiende plek en dan komt degradatie ineens om de hoek kijken. Beide teams hebben dus behoefte aan drie punten. Bij de voetbal gokken sites zien we dat de odds vrijwel gelijk staan. Voor een overwinning van SPAL krijg je 2.60 tegenover 2.65 voor Cagliari. Mochten de ploegen niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier bij Mr. Play 3.20 voor

 

Verona – Napoli

Er staat slechts één punt tussen beide teams. Napoli staat zesde met 39 punten terwijl Verona op 38 punten staat. Dit is een rechtsreeks gevecht om de zesde plek! Verona speelt verrassend goed in eigen huis. De laatste thuisnederlaag is alweer zes wedstrijden geleden. Als we de statistieken moeten geloven lijkt het erop dat als Verona als eerste weet te scoren, ze dan ook zullen winnen. Niet alleen scoorden ze in zeven van de tien laatst gewonnen goals als eerste, Napoli verloor de laatste vijf uitwedstrijden steeds als de tegenstander eerst scoorde. De Napolitanen lijken dus moeite te hebben met het terugkomen van een achterstand. Toch is Napoli favoriet bij Mr.Play bonus. Je krijgt voor een uitoverwinning van Napoli 1.90. Een gelijkspel, waardoor Napoli ook op de zesde plek blijft staan, geeft nu 3.65 en een overwinning van Verona staat op 3.70.

 

vwedden op de Serie A 23-06-2020 odds

©Mr. Play

 

Genoa – Parma

Genoa tegen Parma lijkt op het eerste gezicht geen wedstrijd om voor thuis te blijven, maar toch hebben beide ploegen iets om voor te vechten. Het kan dus een hele mooie strijd worden tussen Genoa (17e) en Parma (9e). Parma staat op gelijke hoogte met AC Milan maar ziet ook Bologna naderen. Een overwinning op Genoa kan zo maar betekenen dat ze de achtste plek van Milan overnemen of zelfs de zevende plek waar nu Verona staat. Genoa vecht tegen degradatie en kan zich met drie punten zo maar voorlopig veilig spelen. Genoa zal alles doen om de overwinning te pakken, wetende dat de competitie nog een zwaar programma hebben. De odds voor een overwinning van Genoa staan op 2.20 terwijl je voor Parma 3.20 krijgt. Het delen van de punten staat op 3.30.

 

De bookmaker van dienst is Mr. Play waar we ook nog eens een prachtige betting bonus hebben gevonden. Je krijgt hier namelijk een freebet tot € 100. Door minimaal € 10 in op een weddenschap met een odd van 2.00 of hoger, krijg je automatisch je freebet. Met deze bonus zet je dus gratis in op deze wedstrijden of andere mooie weddenschappen. Dit is de perfecte manier om in te zetten op voetbal.

 

Torino – Udinese

Twee teams met hetzelfde aantal punten strijden tegen elkaar met het doel om zich zo snel mogelijk uit de gevarenzone te spelen. Udinese staat veertiende en Torino vijftiende. Het verschil met de nummer achttien is echter maar 3 punten. Elke nederlaag kan bijna fataal zijn. Wie van deze ploegen pakt de overwinning en neemt afstand van het degradatiespook? Udinese lijkt in betere vorm met twee overwinning in de laatste zes wedstrijden terwijl de teller bij Torino op nul staat. Toch is Udinese met odds van 3.10 de underdog. Voor een overwinning van het thuisspelende Torino krijg je 2.30. Een gelijkspel levert je 3.05 op.  Inzetten met deze odds? Meld je dan snel aan bij Mr. Play.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Risk free wedden op Arsenal tegen Manchester City
volgend artikel
Manchester United – Sheffield United, het gevecht om de Champions League