weddenbonus nieuws

Geraakt Antwerp dichter bij Genk?

Een dag nadat Charleroi en Anderlecht het tegen elkaar opnemen zien we Antwerp in actie tegen Cercle. Na de overwinning op Gent van dit weekend is Cercle de tegenstander. Winnen ze deze ook?

 

Matig optreden Antwerp maar toch drie punten

Het was niet best wat Antwerp op zondag liet zijn. Gent domineerde de wedstrijd, had meer kansen, meer afgeronde passes en ook meer balbezit. Antwerp liep achter de feiten maar uiteindelijk, dankzij een goal van Martin Hongla, werd er toch gewonnen. Dat is het enige dat telt werd er na afloop gezegd. Met slechts een schot op doel van Antwerp en 39% balbezit tegen de nummer dertien van de Eerste Divisie, was het allesbehalve aantrekkelijk wat Antwerp liet zien. Door de drie punten werd echter wel de derde plek van Charleroi overgenomen en is het verschil met Genk nog maar vier punten. Tegen Cercle heeft Antwerp opnieuw de kans een overwinning te pakken. Cercle staat op de gedeelde laatste plek met slechts 19 punten. Zal Antwerp dit keer wel kunnen overtuigen? We verwachten dat de wedden bonus bookmakers Anderlecht als favoriet zullen bestempelen. We kijken eerst nog eens naar de resultaten van de tegenstander.

 

Donkere wolken boven Jan Breydel

Als Cercle zo door gaat dan kan dit wel eens een heel vervelend seizoen gaan worden. Samen met Waasland Beveren staat Cercle op de laatste plek. Cercle heeft een wat beter doelsaldo. Het verschil met nummer zestien Moeskroen is slechts een punt maar om uit de gevarenzone te komen moet er toch de veertiende of vijftiende plek gepakt worden. Dat verschil is al opgelopen tot respectievelijk vier en zeven punten.  Uit de laatste tien wedstrijden werden er vier punten gepakt. De belangrijke match op verplaatsing bij Waasland – Beveren op 21 november leverde drie punten op en vorige week werd het 1-1 gelijk tegen Beerschot. Alle overige acht partijen gingen verloren. Weet Cercle het tij te keren of blijven ze de komende maanden vechten tegen degradatie? Er zal toch weer eens gewonnen moeten worden, of dat echter gaat lukken tegen Antwerp is nog maar de vraag. We pakken de bookmakers odds er direct bij.

 

Royal Antwerp FC- Cercle Brugge odds

 

© Bingoal

 

Antwerp in eigen huis favoriet tegen Cercle

Het kan natuurlijk niet anders dan dat de bookies Antwerp als favoriet neerzetten tegen de nummer zeventien van de Pro League. Als je toch wilt inzetten op Cercle Brugge, dan krijg je hier een mooie 5,55 voor. De thuisploeg Antwerp staat op 1.57 bij Bingoal en een gelijkspel geeft je ook nog 4.30. Wat de bookmakers betreft heet Cercle dus niet veel te zoeken op bezoek bij Antwerp. Ben jij het hiermee eens of juist helemaal niet? Je kunt bij Bingoal met deze goede odds op Antwerp – Cercle wedden en als je eerst onze Bingoal review wilt lezen kan dat natuurlijk ook!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Real Madrid – Athletic Bilbao halve finale Supercopa de Espana
volgend artikel
Kan Manchester City de koppositie pakken tegen Aston Villa?