weddenbonus nieuws

Wie is de beste van Brabant? PSV – Willem 2

Is de gifbeker in Eindhoven helemaal leeg? Na opnieuw een nederlaag tegen Ajax staat PSV nu vier punten achter streekgenoot Willem 2. Gaat Willem 2 dit seizoen boven PSV eindigen?

 

Willem 2 wint opnieuw en loopt uit

Met een 1-0 overwinning tegen Heracles, nam Willem 2 op zondagmiddag een kleine voorsprong op PSV. Een goede goal van Sebastian Holmen in de 26e minuut legde de einduitslag gelijk vast. Willem 2 pakte 3 belangrijke punten en kwam zo op vier punten voorsprong op PSV dat later die middag nog tegen Ajax moest aantreden. Zoals velen wellicht verwachtten, wonnen de Amsterdammers en keerden de Eindhovenaren zonder punten terug. Hierdoor liep Willem 2 drie punten uit en staat het dus op vier punten voorsprong. Ook staat Willem 2 op gelijke hoogte met Feyenoord. Het is dus een heel mooi seizoen voor de club uit Tilburg maar dat kan nog mooier worden als er dit weekend ook gewonnen gaat worden tegen PSV. Van de betting sites hebben we Neobet uitgepikt om goede odds te krijgen op deze wedstrijd. Nadat we de huidige vorm van PSV hebben besproken, zullen we over de odds en bookmaker bonus gaan.

 

Zorgen in Eindhoven

De nederlaag tegen Ajax was dan wellicht te verwachten, toch ziet PSV nu Vitesse en ook Utrecht met grote stappen dichterbij komen. PSV staat nog 1 punt voor op Vitesse en het verschil met FC Utrecht bedraagt nog twee punten. Bovendien geven de nederlagen en slechte resultaten bij de club een hoop onrust bij zowel fans als bestuurd. Volgens coach Ernest Faber werkt dit zeker door bij de selectie. Toch zag de coach aanknopingspunten en een verbetering in het spel bij de Eindhovenaren. De selectie van Faber heeft een week om zich voor te bereiden op de derby tegen Willem 2. De vorige wedstrijd tussen deze twee teams eindigde in een thuisoverwinning voor Willem 2. Denk jij dat het PSV gaat lukken om weer eens te winnen?

 

 

De odds voor de Brabantse derby tussen PSV en Willem 2

© NEObet

 

De odds voor deze mooie derby

Dit kan wel eens de belangrijkste wedstrijd van het jaar worden voor Willem 2, nu een overwinning direct kan zorgen voor nog verder uitlopen op PSV. Geloven de bookmakers ook in een overwinning van de Tilburgers of is het volgens hen toch PSV dat aan het langste eind trekt en de spanning tussen de teams weer terugbrengt? We gaan kijken wat ze bij Neobet van deze wedstrijd denken.

 

Ondanks de plaats op de ranglijst krijgt PSV de favorietenrol toebedeeld. Voor een thuisoverwinning van PSV krijg je nu 1.54. Als je denkt dat Willem 2 het verschil met PSV zal vergroten en dus wint, geeft 5.6 keer je inzet terug, Hier kan je dus zeker goed mee verdienen! Voor een gelijkspel wordt ook nog 4.25 gegeven Het is wellicht een verrassing dat PSV zo duidelijk als favoriet wordt neergezet. Het is in ieder geval zeker dat als jouw voorspelling voor een Willem 2 overwinning of gelijkspel tussen beide teams uitkomt, deze hoge odds je zeker mooie winsten kunnen geven. En dan hebben we het nog niet eens over de Neobet bonus gehad!

 

Neobet bonus voor nieuwe spelers!

Inzetten op PSV-Willem 2 wordt nu heel winstgevend als je ook de Neobet bonus meepakt. Dit is een 1005 stortingsbonus tot maar liefst €150! Buiten het mooie bedrag, zijn ook de voorwaarden voor deze goede welkomstbonus zeer goed te noemen. De minimale storting is €10, je hoeft je bonus- en stortingsbedrag slechts 5 keer rond te spelen op odds vanaf 1.50 en er is geen bonuscode nodig. Pak deze mooie bonus dus nog snel mee via de link hieronder!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De clash tussen Limburg en Friesland, Fortuna-Heerenveen!
volgend artikel
Wedden op de rivaliteit tussen Club of Standard!